Marbella Collection Hero Image

Περιληφθείτε

Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

  • Παρακαλώ αναφέρετε τις βρύσες που στάζουν και τυχόν ηλεκτρικές δυσλειτουργίες στις ομάδες του μπροστινού γραφείου
  • Παρακαλώ κάντε ντους να αφαιρείτε την αντηλιακή κρέμα πριν μπείτε στην πισίνα ή τη θάλασσα, καθώς αυτό συμβάλλει στη μείωση της ρύπανσης των υδάτων και εξοικονομεί ενέργεια κατά τον καθαρισμό των κολυμβητικών δεξαμενών μας.
  • Επαναχρησιμοποίηση πετσετών όπου είναι δυνατόν, καθώς αυτό μειώνει τη ρύπανση από τα απορρυπαντικά και εξοικονομεί ενέργεια
  • Διατηρήστε την παραλία και τους κήπους μας καθαρούς απορρίπτοντας τα σκουπίδια με ασφάλεια και χρησιμοποιώντας τους κάδους ανακύκλωσης όπου χρειάζεται
  • Παρέχουμε γυάλινες και επιστρεφόμενες φιάλες - παρακαλούμε αφήστε τα στο τραπέζι του δωματίου σας και θα τα ανακυκλώσουμε.
  • Μοιραστείτε τις 'πράσινες ιδέες' σας μαζί μας, καθώς όλες οι προτάσεις βοηθούν

Τύπος

Το MarBella, αδελφό κατάλυμα του Nido (και εξίσου κομψό), βρίσκεται στις ακτές του Αγίου Ιωάννη Περιστερώνα, στα νοτιοανατολικά του νησιού και σε απόσταση μισής ώρας οδικώς από την πόλη της Κέρκυρας. Διαμορφωμένοι κήποι βρίσκονται στην άκρη του Ιονίου, το ξενοδοχείο διαθέτει δική του παραλία και υδάτινο πάρκο, ενώ υπάρχουν όχι λιγότερα από 10 εστιατόρια και μπαρ για να εργαστείτε.

Red (online) στο MarBella

Ένα παραδεισένιο καταφύγιο δίπλα στον ωκεανό, με ίσως την πιο όμορφη θέα στην Ελλάδα: Αν μπορείτε, πετάξτε στην Κέρκυρα και, στη συνέχεια, πάρτε το πλοίο του ξενοδοχείου για να διασχίσετε τον ωκεανό μέχρι τον τελικό σας σταθμό. Θα νιώσετε εντελώς επαναπροσαρμοσμένοι και έτοιμοι για διακοπές μέχρι να φτάσετε, έχοντας περάσει αμέτρητες μυστικές αμμώδεις ακτές, σπηλιές και κολπίσκους στο δρόμο σας, με το θαλασσινό αλάτι να συσσωρεύεται και να λαμπυρίζει στα μαλλιά σας. Η ρεσεψιόν του Elix μοιάζει τότε με ένα είδος ουράνιου σπα, με ψηλά ταβάνια και παράθυρα που πλαισιώνουν την άπειρη θέα, και ακόμη και με ένα καταπραϋντικό άρωμα σαν σπα που πέφτει στις αισθήσεις σας.

Conde Nast Traveller για το Elix

Ένα καταφύγιο πέντε αστέρων στο Ιόνιο με απήχηση στη λίστα Α: Elix είναι ένα καταφύγιο πέντε αστέρων σε μια τοποθεσία έξι αστέρων. Ενσωματωμένο διακριτικά στις πυκνοφυτεμένες πλαγιές πάνω από την αξιόλογη παραλία Καραβοστάσι, αυτή η οικολογική κυψέλη από πισίνες, πέτρα, ξύλο και μπετόν σε αποχρώσεις ελιάς προσφέρει χαμηλών τόνων πολυτέλεια ανάμεσα σε κήπους με άρωμα φασκόμηλου και το άγριο μεγαλείο της φύσης.

Οι Times για την Elix

Αν επιθυμείτε μια αναζωογονητική παράκτια ανάπαυλα, κλείστε δωμάτιο στο Nido Suite Hotel στη νοτιοανατολική ακτή της Κέρκυρας - είναι μόνο για ενήλικες (για εγγυημένη ηρεμία και γαλήνη) και βρίσκεται σε μια δεντροφυτεμένη πλαγιά που κατηφορίζει προς την ειδυλλιακή παραλία. Όλες οι σουίτες επωφελούνται από την ονειρική θέα στο λαμπερό Ιόνιο πέλαγος, αλλά, αν θέλετε απόλυτη ιδιωτικότητα, κλείστε την Junior Suite με τη δική της πισίνα.

Το Vanity Fair για το Nido

1/4
back to top