Marbella Collection Hero Image

Αναζωογονήστε το σώμα και το μυαλό σας

Πιστεύουμε ότι πρέπει να έχετε πρόσβαση σε εξαιρετική γυμναστική και ευεξία κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, ώστε να ξεκουράζεστε όσο το δυνατόν καλύτερα και να επιστρέφετε στην πατρίδα σας με τις μπαταρίες σας πλήρως φορτισμένες. Μαζί με το αθλητικό πρακτορείο Oyogo, εγκαινιάζουμε μια νέα σειρά από pop-up εβδομάδες γυμναστικής που θα λάβουν χώρα καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2023 για να σας προσφέρουμε μια συναρπαστική προσφορά δωρεάν εκδηλώσεων και μαθημάτων ευεξίας και γυμναστικής. Η τέλεια προσθήκη στο πανέμορφο παραθαλάσσιο θέρετρό μας, τα προγράμματα αυτά θα σας βοηθήσουν να επανασυνδεθείτε και να νιώσετε πραγματικά ανανεωμένοι στο τέλος της διαμονής σας μαζί μας.

Το πρόγραμμα

23 - 27 Ιουνίου, James Stirling

Ο James Stirling, επίσης γνωστός ως London Fitness Guy, είναι εξειδικευμένος PT και δημιουργός περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο London Fitness Guy ξεκίνησε την καριέρα του εκπαιδεύοντας τους διαγωνιζόμενους του The X Factor του ITV και έκτοτε έχει εκπαιδεύσει μια ποικιλία επαγγελματιών του αθλητισμού, μουσικών και τηλεοπτικών προσωπικοτήτων. Η εμπειρία του στην προπόνηση πελατών όλων των ικανοτήτων οδήγησε στη δημιουργία της εφαρμογής PWER, της πιο προσιτής πλατφόρμας προπόνησης στην αγορά, η οποία πλέον παρακινεί μια παγκόσμια κοινότητα να γυμνάζεται τακτικά.

Τι να περιμένετε
Ο εκπαιδευτής του Oyogo, James, θα κάνει τους επισκέπτες να κινηθούν και να ιδρώσουν σε μια σειρά από υψηλής ενέργειας και προσεκτικά επιμελημένες συνεδρίες γυμναστικής και κίνησης. Θα μάθετε πώς να μεγιστοποιείτε τα προσωπικά σας αποτελέσματα, δουλεύοντας αποτελεσματικά σε όλες τις δεξιότητες που βασίζονται στη λειτουργική γυμναστική, τη δύναμη, την ταχύτητα και την ευκινησία, τελειοποιώντας τη μορφή και τη λειτουργία τους - η ιδανική προσθήκη στο χρόνο σας στο Marbella Elix!

9 - 12 Ιουλίου, Adrienne Herbert

Η Adrienne είναι προπονήτρια ευεξίας απόδοσης, παρουσιάστρια podcast και συγγραφέας, η οποία έχει παραδώσει σεμινάρια και ομιλίες για εταιρείες όπως η Apple, η Barclays και η Microsoft, με σκοπό να παρακινήσει και να ενδυναμώσει τους υπαλλήλους τους να αποδίδουν τα μέγιστα στην εργασία και τη ζωή τους. Η Adrienne έχει ολοκληρώσει περισσότερους από 20 αγώνες αντοχής σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας τις εξειδικευμένες γνώσεις της για το τρέξιμο, από τις οποίες μπορούν να διδαχθούν οι καλεσμένοι της. Το δημοφιλές εβδομαδιαίο podcast της "Power Hour" έχει φτάσει σε περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια λήψεις.

Τι να περιμένετε
Ως δρομέας, μητέρα και μέντορας, η Adrienne πιστεύει ότι οι συνηθισμένοι άνθρωποι μπορούν να πετύχουν εκπληκτικά πράγματα! Ελάτε μαζί της για μια σειρά από υψηλής ενέργειας, άκρως ελκυστικά μαθήματα και εργαστήρια γυμναστικής και κίνησης, ενώ βρίσκεται στο Marbella Elix. Το 4ήμερο πρόγραμμα θα προκαλέσει τους επισκέπτες να επανεξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν την υγεία, την κίνηση και την ευεξία τους με ένα μείγμα από boot-camps στην παραλία, λοφώδεις ελληνικές διαδρομές, ιδρωμένες προπονήσεις γυμναστικής και χαλαρωτικές συνεδρίες αποκατάστασης με θέα το Ιόνιο Πέλαγος!

Καλό είναι να γνωρίζετε

Ποιες δραστηριότητες παρέχονται από το ξενοδοχείο;

Το Elix μαζί με το Explore the Outside προσφέρουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε την τοπική περιοχή, όπως πεζοπορία και ποδηλασία, ιστιοπλοΐα, θαλάσσια σπορ, ενοικίαση σκαφών, εκδρομές, προγράμματα γυμναστικής και ευεξίας και παιδικές δραστηριότητες. Διαλέξτε ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα επιλογών που τρέχουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και ικανότητες, ελέγχοντας το ημερήσιο πρόγραμμα στην εφαρμογή Mar~Bella Collection Greece App.

Οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες στην παραλία είναι δωρεάν;

Το Elix παρέχει ξαπλώστρες, ομπρέλες, πετσέτες θαλάσσης, καμπίνες για αποδυτήρια, καθώς και τουαλέτες και ντους, τα οποία είναι δωρεάν για τους επισκέπτες μας. Θα απολαύσετε επίσης την εξυπηρέτηση στην παραλία από το Beach Bar & Restaurant Azure.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο Premium All Inclusive;

Η προσφορά μας Premium All Inclusive καλύπτει όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, από τη διαμονή, το φαγητό και τα ποτά μέχρι τις καθημερινές δραστηριότητες και τη βραδινή ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.

back to top