Απολαυστικές, σύγχρονες και απόλυτα νόστιμες - οι γευστικές σας εμπειρίες σε οποιοδήποτε από τα εστιατόρια αυτού του μοναδικού Small Luxury Hotels of World θα σας μεταφέρουν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Κέρκυρα, την Ελλάδα και τη Μεσόγειο.

Apaggio
Με τη γαστρονομία στην καρδιά του, το Apaggio σας προσφέρει ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο μενού à la carte, το οποίο επιμελήθηκε με αγάπη ο Σωτήρης Ευαγγέλου. Ένας από τους πιο περιζήτητους σεφ της Ελλάδας, θα σας περιποιηθεί αυτό το καλοκαίρι με μια σειρά από γευστικά κλασικά κερκυραϊκά πιάτα. Ένας από τους κορυφαίους σεφ της Ευρώπης, ο Ευαγγέλου σπούδασε στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι πριν συνεργαστεί με διάσημα εστιατόρια σε όλη τη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας του με το Hôtel Plaza Athénée στο Παρίσι. Χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά και προσθέτοντας μια σύγχρονη πινελιά, η Ευαγγέλου μετατρέπει το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό σε επόμενο επίπεδο νοστιμιάς. Όλα σερβίρονται με μια μεγάλη δόση αγάπης.