
Σωτήρης Ευαγγέλου
Αυτό το καλοκαίρι ο Σωτήρης Ευαγγέλου φέρνει τη μοναδική του εμπειρία στο Apaggio στο Nido και στο Pearl στο Elix. Ένας από τους πιο περιζήτητους σεφ της Ελλάδας, θα προσφέρει στους επισκέπτες του νέα μενού με μια σειρά από κλασικά κερκυραϊκά πιάτα. Υπάρχουν και άλλα, με ειδικά επιμελημένα signature πιάτα που προσθέτουν λίγη έξτρα πίτσα στα μενού σε όλα τα ξενοδοχεία της Mar-Bella Collection.
Έχοντας σπουδάσει στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι και δουλέψει σε κορυφαία εστιατόρια σε όλη τη Γαλλία, ο Ευαγγέλου επέστρεψε στην πατρίδα του το 1997 για να εργαστεί σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια ξενοδοχείων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με τη φιλοδοξία να ανεβάσει την ελληνική γαστρονομία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Με απαράμιλλη γνώση της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης, ο Ευαγγέλου εργάζεται με τα υψηλότερης ποιότητας υλικά και γεύσεις για να δημιουργήσει πιάτα που προσφέρουν μια φρέσκια, σύγχρονη αίσθηση.
Ελάτε μαζί μας στις 29 Ιουλίου στο Apaggio, Nido για ένα αποκλειστικό μενού από την Ευαγγέλου με πιάτα γεμάτα με τις γεύσεις της Κέρκυρας. Χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά και προσθέτοντας μια σύγχρονη πινελιά, η Ευαγγέλου μεταφέρει το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό σε επόμενο επίπεδο νοστιμιάς. Όλα σερβίρονται με μια μεγάλη δόση αγάπης.