ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ

ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ

Στη MarBella Collection αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα της προστασίας του περιβάλλοντος και δουλεύουμε σκληρά για αυτό εδώ και 50 χρόνια. Το φυσικό περιβάλλον –οι θάλασσες, τα δάση και οι παραλίες μας– είναι το μέλλον μας. Είναι στο χέρι όλων μας να τα προστατέψουμε για τις επόμενες γενιές. Από την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τις πρωτοβουλίες εξοικονόμησης ενέργειας, έως τις ειδικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες μας, η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα διέπει όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ &
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το MarBella Corfu εφαρμόζει αυστηρό πρόγραμμα περιβαλλοντικής και εταιρικής ευθύνης από το 1999, και με τη συμμετοχή όλων συνεχίζουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Αναζητούμε συνεχώς τρόπους μείωσης των απορριμμάτων, διατήρησης των φυσικών πόρων και προώθησης φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών σε όλες τις δραστηριότητές μας, με στόχο να έχουμε θετικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο, όπου κι αν δραστηριοποιούμαστε.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Εργαζόμαστε συνεχώς για τη μείωση των ρύπων και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας. Από τη χρήση των φυσικών μας πόρων για τη θέρμανση του νερού και τη μείωση της χρήσης ενέργειας από τους επισκέπτες μας έως τα συστήματα αφαλάτωσης, κάνουμε μεγάλα βήματα για τον περιορισμό του ανθρακικού αποτυπώματος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε το φυσικό περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες της περιοχής μας. Λειτουργούμε σύμφωνα με τη διεθνή, εθνική και τοπική νομοθεσία, καθώς και βάσει της δικής μας πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Κάθε ξενοδοχείο μας έχει τη δική του ομάδα που επιβλέπει τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουμε και διασφαλίζει τη συνεχή βελτίωση σε θέματα ανακύκλωσης, άρδευσης νερού αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς των δραστηριοτήτων μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το πιο πρόσφατο απόκτημα μας, το MarBella Elix, είναι πιστοποιημένο ως “Bike Friendly”, πληρώντας μια σειρά από διεθνώς αναγνωρισμένα κριτήρια. Πιστοποιημένο από τον NATTOUR, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος και προωθεί την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, δίνει προτεραιότητα στον ποδηλατικό τουρισμό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΕΜΠΛΑΚΕΙΤΕ

Όσον αφορά το περιβάλλον, είμαστε όλοι μαζί και για να λειτουργήσουν οι πρωτοβουλίες μας, θα θέλαμε τη βοήθειά σας. Μπορείτε να συνδράμετε με πολλούς τρόπους, από το να μας ενημερώσετε για μια βρύση που έχει διαρροή έως και το να επαναχρησιμοποιήσετε τις πετσέτες σας μέχρι να κάνετε ντους πριν  απολαύσετε τις πισίνες μας. Θα εκτιμούσαμε πολύ τη συμβολή σας στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην προστασία του τοπικού μας περιβάλλοντος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Awards