ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Πολυάριθμες είναι οι περιβαλλοντικές δραστηριότητες που διοργανώνονται σε όλα τα ξενοδοχεία μας:

  • Εκπαιδευτικές δραστηριότητες με επίκεντρο το περιβάλλον για τους μικρούς μας επισκέπτες ως μέρος των Kids Club, που διοργανώνει η Worldwide Kids για να φέρει τα παιδιά σε επαφή με τη φύση. Οι δραστηριότητες αυτές αφορούν τη συλλογή απορριμμάτων από την παραλία, σεμινάρια ασφάλειας από τους ναυαγοσώστες μας, τέχνες και χειροτεχνίες με χρήση ανακυκλώσιμων υλικών και πολλά άλλα.
  • Η εφαρμογή MarBella Collection για κινητά προσφέρει πολλές ιδέες για να εξερευνήσετε τη φυσική ομορφιά των γύρω περιοχών μας και ενθαρρύνει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν κοντινά παραδοσιακά χωριά, παραλίες και μέρη ιστορικής, πολιτιστικής και περιβαλλοντικής σημασίας.
  • Οι θαλάσσιες δραστηριότητες όπως κανό, όρθια κωπηλασία και καταδύσεις ή snorkelling προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τους υποθαλάσσιους θησαυρούς της Ποσειδωνίας στο MarBella Corfu και το MarBella Nido και να απολαύσουν τον θαλάσσιο πλούτο του Ιονίου.
  • Τα παραδοσιακά καΐκια και οι υπηρεσίες ενοικίασης σκάφους σας δίνουν πρόσβαση σε κοντινές παραλίες και επιτρέπουν στους επισκέπτες να εξερευνήσουν τη φυσική ομορφιά της γύρω ακτογραμμής.
  • Οι δραστηριότητες πεζοπορίας και τα running clubs λειτουργούν τακτικά, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με τη φύση.
  • Η εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων επιτρέπει στους επισκέπτες να επισκεφθούν τα κοντινά χωριά και να εξοικειωθούν με τον τοπικό πολιτισμό και τα έθιμα.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Awards