MARBELLA COLLECTION

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Γνώρησετε τους συνεργάτες μας:

Γιάννης Κιόρογλου

Σύμβουλος σεφ στο MarBella Corfu!

Έχοντας ακονίσει τις μαγειρικές του ικανότητες στην πατρίδα του την Αθήνα και σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο Κιόρογλου είναι ο πρόσφατα διορισμένος σύμβουλος σεφ στα νέα εστιατόρια Celeste French Provençale και Kum Kuat Pan-Asian του MarBella Corfu. Ο Κιόρογλου είναι διεθνώς γνωστός από τη δουλειά του ως Executive Chef στα εστιατόρια La Petite Maison και La Guérite, δύο από τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς στις Κάννες.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον Γιάννη Κιόρογλου ως σύμβουλο σεφ στα νέα εστιατόρια Celeste French Provencale και Kum Kuat Pan-asian της MarBella Corfu. Γεννημένος στην Αθήνα, ο Κιόρογλου ανέπτυξε τη δημιουργική του τέχνη αρχικά στην πόλη του προτού μεταβεί σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των Quique Dacosta και Santo by Martin Berasategui στην Ισπανία.

 

Γκίκας Ξενάκης

Σύμβουλος σεφ στο MarBella Elix!

Ο Ξενάκης είναι Head Chef στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Aleria στην Αθήνα, όπου η περίφημη σύγχρονη ελληνική κουζίνα του το έχει καθιερώσει ως έναν από τους καλύτερους γκουρμέ προορισμούς στην ελληνική πρωτεύουσα. Ως σύμβουλος σεφ στο MarBella Elix, η γαστρονομική του φιλοσοφία εκτίθεται σε μεγάλο βαθμό στα εστιατόρια Pearl, Saffron και Indigo.

Ως Consultant Chef στο MarBella Elix, ο Γκίκας Ξενάκης είναι υπεύθυνος για τα καινοτόμα μενού στα εστιατόρια Pearl, Saffron και Indigo. Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θήβα, στη Στερεά Ελλάδα, η γαστρονομική φιλοσοφία του Γκίκα – που περιστρέφεται γύρω από φρέσκα, αγνά προϊόντα και τοπικότητα – είναι επηρεασμένη από την αγροτική παιδική του ηλικία και τη σπιτική μαγειρική της μητέρας του.

 

Sharky & George

Παιδικές περιπέτειες!

Ως μέρος της φιλοσοφίας digi-detox της MarBella Elix, οι εβδομάδες pop-up περιπέτειας του Sharky & George είναι μεγάλη επιτυχία και ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση. Εστιάζοντας στην Ελληνική Μυθολογία, τα παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών εμπλέκονται σε ευφάνταστα και ενεργητικά παιχνίδια και περιπέτειες.

Οι εξαιρετικά δημοφιλείς εβδομάδες περιπέτειας pop-up του Sharky & George στο MarBella Elix κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών (καλοκαίρι και εξάμηνο) αποτελούν επίσης ένα μεγάλο μέρος του στόχου μας να είμαστε ένα καταφύγιο digi-detox όπου όλη η οικογένεια μπορεί να απενεργοποιήσει τα τηλέφωνά της και μεταβείτε στον υπέροχο φυσικό κόσμο γύρω τους.

Worldwide Kids

Φροντίζοντας τους μικρούς μας καλεσμένους!

Η Worldwide Kids είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους στον κόσμο ανάπτυξης και σχεδίασης παιδικών κλαμπ. Πιστεύουν στη δημιουργία συναρπαστικών, μοναδικών περιβαλλόντων προσβάσιμων σε όλους, όπου τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν και να ανθίσουν.

Με τη βοήθεια των ειδικών τους, είμαστε σε θέση να επιτύχουμε αριστεία στη φροντίδα των παιδιών στις παιδικές μας λέσχες στο MarBella Corfu και στο MarBella Elix. Το Worldwide Kids έπαιξε επίσης μεγάλο ρόλο στον επανασχεδιασμό του ολοκαίνουργιου οικολογικού μας παιδικού κλαμπ στο MarBella Corfu, το οποίο αποδεικνύεται μεγάλη επιτυχία με τους μικρούς μας καλεσμένους και τους γονείς τους.

Wellco Health & Fitness.

Ολοκληρωμένες λύσεις γυμναστικής και άθλησης!

Η Wellco είναι ειδικοί στον τομέα της φυσικής κατάστασης και του αθλητισμού και παρέχει υπηρεσίες που προσφέρουν στους επισκέπτες μας προγράμματα γυμναστικής με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Η ομάδα Wellco έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικών δραστηριοτήτων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για τους επισκέπτες του MarBella Corfu.

Η Wellco ειδικεύεται στην κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης για υπηρεσίες φυσικής κατάστασης και αθλητισμού σε κορυφαία θέρετρα σε όλη την Ευρώπη, ανταποκρινόμενη στις τρέχουσες τάσεις ευεξίας, φυσικής κατάστασης και υγιεινής διατροφής για επισκέπτες όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων παιδιών ηλικίας 12 ετών και άνω που μπορούν να ενταχθούν στο δημοφιλές Youth Boot Camps.

Όλες οι δραστηριότητές μας έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και η ομάδα γυμναστικής MarBella είναι πάντα σε ετοιμότητα για να παρέχει στους επισκέπτες συμβουλές και βοήθεια όπου χρειάζεται. Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα Wellco που είναι διαθέσιμα στο MarBella Corfu εδώ.

 

Explore the Outside

Περιπέτειες εντός και εκτός νερού!

Εξερευνήστε το Outside ειδικεύονται σε περιπέτειες και αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και πιο χαλαρές υπαίθριες εμπειρίες αναψυχής. Με μοναδικά δρομολόγια, επαγγελματίες οδηγούς και εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας, προσφέρουν στους επισκέπτες ξενοδοχεία όλη την ώρα, ασυναγώνιστες εκδρομές με σκάφος και κρουαζιέρες στα Σύβοτα και την Πάργα και στο Ιόνιο Πέλαγος.

Εξερευνήστε το Outside ειδικεύονται σε περιπέτειες και αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και πιο χαλαρές υπαίθριες εμπειρίες αναψυχής. Μοιράζοντας τις γνώσεις και τις γνώσεις τους δημιουργούν τα πιο αξέχαστα και ικανοποιητικά ταξίδια για τους επισκέπτες μας που θέλουν να εξερευνήσουν και να ζήσουν πλήρως την τοπική περιοχή.

Προσφέρουν επίσης μια ολόκληρη σειρά από θαλάσσια σπορ, μαζί με οργανωμένες και οργανωμένες περιπέτειες πεζοπορίας και ποδηλασίας.

Awards