ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

ΠΑΙΔΙΑ

Η αναζήτησή σας για τον κατάλληλο και πλέον συναρπαστικό οικογενειακό χώρο διαμονής στην Κέρκυρα θα σας οδηγήσει αναπόφευκτα στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας. Εξερευνήστε, ανακαλύψτε και διασκεδάστε με την ψυχή σας. Στο MarBella Corfu Hotel τα παιδιά σας θα έχουν τόσα πολλά καινούργια πράγματα να δοκιμάσουν και οι οργανωμένες δραστηριότητές μας για νήπια, παιδιά και εφήβους – όλες υπό την επίβλεψη των ειδικών παιδικής φροντίδας της Worldwide Kids UK – είναι το καλύτερο σημείο εκκίνησης για διακοπές που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Ένας κόσμος υδάτινης διασκέδασης στο Αqua Park “Anemelia” περιμένει όλη την οικογένεια.

 

ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ
ANEMELIA WATER PARK

Υπάρχει λόγος που ονομάσαμε το εκπληκτικό νέο μας Aqua Park, Anemelia. Γιατί αυτό είναι που το χαρακτηρίζει…η ανεμελιά!

Ένας ολόκληρος υδάτινος κόσμος για όλη την οικογένεια. Διασκεδάστε με την ψυχή σας όλη την ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
KIDS CLUB

Ενώ εσείς ξεκουράζεστε, τα μικρά σας κάνουν πραγματικές διακοπές χάρη στον βρεφονηπιακό σταθμό βρετανικών προδιαγραφών που έχουμε οργανώσει σε συνεργασία με την Worldwide Kids.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ
ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ & ΚΕΡΑΜΙΚΗ

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να αποκτήσουν μια φανταστική νέα δεξιότητα και να φτιάξουν μόνα τους ένα αναμνηστικό που θα πάρουν μαζί τους στο σπίτι. Τα δημοφιλή μας μαθήματα κεραμικής είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενισχύσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν όλα τα είδη κεραμικών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Ενισχύστε τη δημιουργικότητα των παιδιών με τα Εργαστήρια Ρομποτικής μας. Ένας εξαιρετικός τρόπος για να γνωρίσουν αυτόν τον συναρπαστικό τομέα και να περάσουν ώρες διασκέδασης στον κόσμο των Lego. Διοργανώνουμε δύο τμήματα για παιδιά ηλικίας 7 – 12 και 13 – 17 ετών. Τα παιδιά θα κατασκευάσουν τα δικά τους ρομπότ με Lego και θα γνωρίσουν τις μεθόδους προγραμματισμού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΝΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ

Κατά τη διαμονή σας στο Marbella Corfu Hotel, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε εντυπωσιακές εικόνες από τον βυθό της θάλασσας. Η έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και μπορείτε να την απολαύσετε καθώς κατευθύνεστε προς την παραλία. Πληροφορίες καθώς και βίντεο προβάλλονται στις οθόνες του ξενοδοχείου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Awards