ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ THN ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Το Πάσχα στην Κέρκυρα είναι ξεχωριστό, θεαματικό και εντυπωσιακό, λόγω της μοναδικής ευλάβειας και της τελετουργίας που κυριαρχούν στις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα μόνο στην Κέρκυρα.

Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και ένας σημαντικός λόγος για να επισκεφθείτε την Κέρκυρα την άνοιξη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ THN ΚΕΡΚΥΡΑ
ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

Η Κέρκυρα, η γύρω ακτογραμμή και τα νησιά έχουν πλούσια ιστορία και φυσική ομορφιά. Ανακαλύψτε όμορφα τοπία, αρχαιολογικούς χώρους και μοναδικές παραλίες, όπως η εκπληκτική παραλία του Χαλικούνα – κορυφαία επιλογή του Forbes. Σας προτείνουμε μια σειρά εκδρομών που έχουν σχεδιαστεί για να ανακαλύψετε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει αυτό το συναρπαστικό νησί.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ YACHT

Σχεδιάστε τη δική σας περιήγηση με ιδιωτικό γιοτ και εξερευνήστε τα χωριά, τα νησιά, τις παραλίες και όλες τις ομορφιές του νησιού. Σας προσφέρουμε μια επιλογή από κρουαζιέρες για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει , αλλά είμαστε πάντα στη διάθεσή σας σε περίπτωση που επιθυμείτε κάτι διαφορετικό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ:
Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

Η Κέρκυρα είναι ένα νησί θησαυρός στο Ιόνιο Πέλαγος, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν καταφύγιο όπως ο Οδυσσέας στο νησί των Φαιάκων, όπως ονομαζόταν το νησί κατά τα ομηρικά χρόνια

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Awards