ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

MARBELLA ELIX – ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Το όμορφο φυσικό περιβάλλον γύρω από το MarBella Elix, ένα από τα πλέον εντυπωσιακά, φιλικά προς τους ποδηλάτες, ξενοδοχεία στην Ελλάδα, αποτελεί πραγματική απόλαυση για τους λάτρεις της ποδηλασίας και της πεζοπορίας όλων των επιπέδων. Γι’αυτό, ξεκινήστε και εξερευνήστε ένα μαγικό τοπίο που συνδυάζει επιβλητικά βουνά, καταπράσινα δάση, μαγευτικές παραλίες και πανέμορφα ποτάμια. 

Περιπλανηθείτε σε ένα σκηνικό που θα σας μείνει αξέχαστο και κάντε διάλειμμα για να δροσιστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας στις όμορφες ταβέρνες και τα γραφικά χωριά που θα συναντήσετε στον δρόμο σας. Ανακαλύψτε τις ορεινές και παραθαλάσσιες διαδρομές που διοργανώνονται στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος ποδηλατικών εξορμήσεων του ξενοδοχείου.

  • Ορεινοί Εξερευνητές – Ένα ταξίδι με ποδήλατο στην ραχοκοκαλιά της ηπειρωτικής Ελλάδας σας μεταφέρει στις διαδρομές των εμπόρων και των τεχνιτών του 16ου αιώνα
  • Παραθαλάσσιοι Εξερευνητές – Περιπλανηθείτε στην  ακτογραμμή και στα γύρω βουνά, και ξετυλίξτε το κουβάρι των μοναδικών σκηνικών που θα συναντήσετε στα απομακρυσμένα χωριά της περιοχής. Μία προκλητική διαδρομή που σίγουρα αξίζει τον κόπο αν τα πάτε καλά με… τις ανηφόρες!

Θα έχετε στη διαθεσή σας ό,τι χρειάζεστε για την τέλεια ποδηλατική περιπέτεια. 

– Υπηρεσίες φιλικές προς τους ποδηλάτες
– Ασφαλής χώρος στάθμευσης και αποθήκευσης ποδηλάτων
– Διαθεσιμότητα σετ εργαλείων
– Ενοικίαση ποδηλάτων και υπηρεσίες επιδιόρθωσης
– Ενοικίαση ποδηλάτων βουνού στο ξενοδοχείο
– Υπηρεσία ενοικίασης mini van για μεταφορά ποδηλάτων
– Ψηφιακοί και έντυποι χάρτες με διαδρομές ποδηλασίας
– Υγιεινό πρωινό με βιολογικά προϊόντα
– Υπηρεσία προετοιμασίας γεύματος για να πάρετε μαζί σας (Lunch box)
– Γυμναστήριο
– Σάουνα, χαμάμ, μασάζ και ειδικές θεραπείες
– Υπηρεσίες καθαριστηρίου

Ρίξτε μια ματιά στις προτεινόμενες διαδρομές εντός και εκτός δρόμου ή ανακαλύψτε περισσότερες επιλογές μέσω των υπηρεσιών επισκεπτών.

Μπορούν να διοργανωθούν ομαδικές εξορμήσεις υπό την καθοδήγηση έμπειρων οδηγών ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας ποδήλατο βουνού και να ακολουθήσετε τα μονοπάτια και τις δασικές διαδρομές. 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Awards