Η ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ

Πάργα

Χτισμένη μπροστά στη θάλασσα, η Πάργα με τα γραφικά σοκάκια και την ξεχωριστή αρχιτεκτονική της, αποτελεί έναν γοητευτικό προορισμό με πληθώρα εστιατορίων και μπαρ όπου μπορείτε να γευτείτε την τοπική κουλτούρα.  Το Κάστρο της Πάργας χαρίζει μοναδική θέα σε όλο το χωριό, και πέρα από αυτό. Χτισμένη τον 14ο αιώνα, η Πάργα έχει πλούσια ιστορία και είναι ένας προορισμός που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε. 

Σύβοτα

Ένα όμορφο ψαροχώρι που φιλοξενεί πολλές ιδιωτικές βίλλες. Είναι ο τέλειος προορισμός για γεύμα δίπλα στο λιμάνι. 

Μετέωρα 

Τα Μετέωρα αποτελούν ένα πραγματικό θαύμα της φύσης και του ανθρώπου. Όπως δηλώνει και το όνομά τους, αυτοί οι μοναδικοί σχηματισμοί βράχων ορθώνονται απόκοσμα από το έδαφος και αποτελούν ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε. Έχοντας ανακηρυχθεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί τα Μετέωρα αποτελούν ένα από τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα στην Ελλάδα. Στεφανωμένα με πολυάριθμα Βυζαντινά μοναστήρια, τα Μετέωρα αποτελούν έναν προορισμό που δεν θα πρέπει να παραλείψετε κατά την διαμονή σας.

Το Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης

Ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα διατηρημένα αρχαία ελληνικά θέατρα, η Δωδώνη κατασκευάστηκε τον 3ο αιώνα π.Χ. από τον Βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου. Σήμερα, το Θέατρο της Δωδώνης φιλοξενεί επιλεγμένες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια των θερινών μηνών. 

Νικόπολη

Η Νικόπολη ιδρύθηκε το 29 πΧ από τον Καίσαρα Αύγουστο εις μνήμην της νίκης του εναντίον του Μάρκου Αντώνιου και της Κλεοπάτρας στην Ναυμαχία του Ακτίου. Αποτελούσε την πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής επαρχίας της Παλαιάς Ηπείρου. Πολλά εντυπωσιακά ερείπια της αρχαίας πόλης διατηρούνται ακόμη, και είναι επισκέψιμα σήμερα. 

Ο Ποταμός Αχέροντας

Στην αρχαία ελληνική μυθολογία, ο Αχέροντας ήταν γνωστός ως ο «ποταμός της θλίψης» και ήταν ένας από τους πέντε ποταμούς του Κάτω Κόσμου. Στα Ομηρικά Έπη, ο Αχέροντας περιγράφεται ως ο ποταμός του Άδη, όπου εισέρρεαν τόσο ο Κωκυτός όσο και ο Φλεγέθων. 

Επικοινωνήστε με την Ομάδα Αποκλειστικών Υπηρεσιών του MarBella κατά την διάρκεια της διαμονής για να ανακαλύψετε περισσότερα. 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Awards