ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Σχεδιάστε την δική σας κρουαζιέρα, μισθώνοντας ένα ιδιωτικό yacht και εξερευνώντας τα γύρω χωριά, τα νησιά και τις παραλίες. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να επισκεφθείτε όλα τα μέρη που επιθυμείτε. Αμέτρητες είναι οι περιπέτειες που σας περιμένουν στις ιδιωτικές κρουαζιέρες που διοργανώνουμε για εσάς, στην Πάργα. Μπορούμε να σας προτείνουμε προσεκτικά επιλεγμένες κρουαζιέρες, αλλά είμαστε στην διάθεσή σας για να καλύψουμε και επιπλέον ανάγκες σας. 

Κρουαζιέρα στους Παξούς – Αντίπαξους και τις Γαλάζιες Σπηλιές

Αυτή η ολοήμερη εκδρομή σας δίνει την ευκαιρία να κολυμπήσετε στα μαγευτικά γαλαζοπράσινα νερά των Αντίπαξων. Πολλοί είναι αυτοί που συγκρίνουν τους αμμώδεις όρμους του νησιού με τα γαλάζια νερά, με αυτούς της Καραϊβικής.

 Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τις διάσημες Γαλάζιες Σπηλιές και το γραφικό νησί των Παξών. 

Κρουαζιέρα στα Σύβοτα

Ανακαλύψτε έναν μαγευτικό τόπο με παρθένες παραλίες, στενά κολπάκια και καταπράσινες νησίδες. Κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά, σε μία από τις πολυάριθμες όμορφες παραλίες και επισκεφτείτε τα Σύβοτα για να εξερευνήσετε τα εστιατόρια, τα καφέ και το λιμάνι.  

Κρουαζιέρα στην Πάργα

Απολαύστε τα κρυστάλλινα νερά των εκπληκτικών παραλιών της Πάργας και θαυμάστε τα χρωματιστά σπιτάκια που θυμίζουν καρτ-ποστάλ. Κάντε μια χαλαρή βόλτα στα στενά σοκάκια και επισκεφθείτε το επιβλητικό Βενετσιάνικο κάστρο στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει στην πόλη. 

Κρουαζιέρα στην Κέρκυρα

Γνωρίστε τους φυσικούς θησαυρούς και τα ιστορικά αξιοθέατα της Κέρκυρας. Η Παλιά Πόλη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε, προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για ψώνια και φαγητό. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη σε μία από τις πιο απομονωμένες παραλίες για κολύμπι. 

Επικοινωνήστε με την Ομάδα Αποκλειστικών Υπηρεσιών του MarBella κατά την διάρκεια της διαμονής σας, για να ανακαλύψετε περισσότερα.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Awards