ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

Πολυτελής διαμονή στην Πάργα για διακοπές 5*

ΔΩΜΑΤΙΑ & ΣΟΥΙΤΕΣ

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του MarBella Elix προσφέρουν απεριόριστη θέα στο Ιόνιο. Απολαύστε την από το ιδιωτικό, επιπλωμένο μπαλκόνι ή την βεράντα του δωματίου σας. Ευρύχωρα, σύγχρονα και κομψά, τα δωμάτια του MarBella Elix είναι άψογα διακοσμημένα και παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε για μια απόλυτα άνετη διαμονή.

ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

STANDARD ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Κομψό, σύγχρονο δωμάτιο που διαθέτει δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι και μπάνιο με ντουζιέρα. Το μπαλκόνι είναι εξοπλισμένο με τραπέζι και καρέκλες και προσφέρει μαγευτική θέα.

SUPERIOR ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Δωμάτιο με σύγχρονη διακόσμηση που διαθέτει δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, άνετο καναπέ-κρεβάτι και ευρύχωρο μπάνιο με ντουζιέρα. Η επιπλωμένη βεράντα προσφέρει μαγευτική θέα.

DELUXE ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Αυτό το όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο με τη μοναδική θέα στη θάλασσα, διαθέτει δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι. Επιπλέον, διαθέτει καναπέ-κρεβάτι, γκαρνταρόμπα που οδηγεί σε ευρύχωρο μπάνιο με μπανιέρα ή ντουζιέρα, και επιπλωμένο μπαλκόνι.

DELUXE ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟSWIM UP

Αυτό το όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο με τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, διαθέτει swim up κοινόχρηστη πισίνα 17τ.μ.-35τ.μ και επιπλωμένη βεράντα με σύστημα σκίασης. Είναι εξοπλισμένο με δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, γκαρνταρόμπα και ευρύχωρο μπάνιο με μπανιέρα ή ντουζιέρα.

DELUXE ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Το όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο διαθέτει διπλό κρεβάτι, καναπέ-κρεβάτι και ευρύχωρο μπάνιο με μπανιέρα ή ντους. Επίσης διαθέτει άνετη επιπλωμένη βεράντα άψογη θέα στη θάλασσα και πρόσβαση στην ιδιωτική πισίνα 12 μ².

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο με μαγευτική θέα στη θάλασσα. Περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, ξεχωριστό ευρύχωρο καθιστικό με δύο μονούς καναπέδες-κρεβάτια, μπάνιο με ντουζιέρα και πλήρως επιπλωμένο μπαλκόνι.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟSWIM UP

Ιδιαίτερα ευρύχωρο δωμάτιο με όμορφο σχεδιασμό που προσφέρει συγκλονιστική θέα στη θάλασσα και πλήρως επιπλωμένη βεράντα με σύστημα σκίασης δίπλα στην πισίνα swim up.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, αυτό το όμορφα διακοσμημένο οικογενειακό δωμάτιο συνδυάζει δύο δίκλινα δωμάτια που συνδέονται με εσωτερική πόρτα, και μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερες οικογένειες έως και έξι ατόμων.

ΣΟΥΙΤΕΣ

JUNIOR SUITE PANORAMAΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Αυτή η σουίτα με την κομψή διακόσμηση και την μοναδική θέα διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι, γραφείο και ενιαίο χώρο μπάνιου με ντουζιέρα. Το επιπλωμένο μπαλκόνι με σύστημα σκίασης προσφέρει συγκλονιστική θέα.

JUNIOR SUITE PANORAMAΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Αυτή η σουίτα με την κομψή διακόσμηση και την μοναδική θέα διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι, γραφείο, ενιαίο χώρο μπάνιου με ντουζιέρα και επιπλωμένη βεράντα με σύστημα σκίασης

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ 1 ΔΩΜΑΤΙΟΥΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Όμορφη ευρύχωρη σουίτα με μαγευτική θέα στη θάλασσα που αποτελείται από ένα δωμάτιο με δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, ξεχωριστό καθιστικό με δύο μονούς καναπέδες-κρεβάτια, μπάνιο με καμπίνα ντουζ rain shower και επιπλωμένο μπαλκόνι με σύστημα σκίασης

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ 1 ΔΩΜΑΤΙΟΥSWIM UP

Όμορφη, ευρύχωρη σουίτα με μαγευτική θέα στη θάλασσα. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, ξεχωριστό καθιστικό με δύο μονούς καναπέδες-κρεβάτια και μπάνιο με καμπίνα ντουζ rain shower. Η πλήρως επιπλωμένη βεράντα με σύστημα σκίασης προσφέρει συγκλονιστική θέα.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ 1 ΔΩΜΑΤΙΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Όμορφη ευρύχωρη σουίτα με εκθαμβωτική θέα στη θάλασσα, που περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο με διπλό ή 2 μονά κρεβάτια και ξεχωριστό σαλόνι με δύο μονούς καναπέδες-κρεβάτια και καμπίνα με ντους. Βεράντα με επιπλωμένο καθιστικό και ιδιωτική πισίνα 25τμ- 30τμ., με υπέροχη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

DELUXE ΣΟΥΙΤΑΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Αυτή η ιδιαίτερα ευρύχωρη σουίτα προσφέρει απόλυτη άνεση. Αποτελείται από ένα ιδιαίτερα μεγάλο υπνοδωμάτιο, καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι και μπάνιο με μπανιέρα και ντουζ. Εντυπωσιακή, πλήρως επιπλωμένη βεράντα 68τ.μ. με ιδιωτική πισίνα 65τ.μ.

MAISONETTE SUITE ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Αυτή η εκπληκτική διώροφη σουίτα αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και καθιστικό στον επάνω όροφο, και καθιστικό με καναπέδες-κρεβάτια και μπάνιο με μπανιέρα στον κάτω όροφο. Πλήρως επιπλωμένη βεράντα με πισίνα 28τ.μ.-50τ.μ.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Awards