ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

Το Honeymoon ξενοδοχείο μας στην Κέρκυρα είναι ένα μαγευτικό καταφύγιο για ζευγάρια.

Το MarBella Nido, είναι ένας adults-only παράδεισος για ζευγάρια που επιθυμούν να ξεδιπλώσουν τον ρομαντισμό τους, περνώντας τον μήνα του μέλιτος σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Κέρκυρας και μέλος των Small Luxury Hotels of the World. Νεόνυμφοι και ζευγάρια θα ζήσουν τον έρωτά τους με μια ρομαντική απόδραση σε αυτόν τον μοναδικό χώρο.

Ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε από την πρώτη στιγμή στην ήρεμη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει έναν κόσμο διακοπών μόνο για ενήλικες, έναν κόσμο που περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από εσάς. Το Honeymoon ξενοδοχείο μας στην Κέρκυρα είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένο για ζευγάρια.

 

Απολαύστε τις ειδικές υπηρεσίες περιποίησης, μέσα από μια πληθώρα μοναδικά προσαρμοσμένων εμπειριών που έχουμε επιμεληθεί προσεκτικά μόνο για εσάς τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

13

ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ

Κάντε τα βράδια σας ακόμα πιο υπέροχα με ένα δείπνο για δύο υπό το φως των κεριών. Απολαύστε ένα υπέροχο μενού στην ιδιωτικότητα και την άνεση του δωματίου σας, ενώ εμείς φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια για εσάς, συνδυάζοντας τις εκλεκτές γεύσεις με την απόλυτη αποκλειστικότητα.

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

23

ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

Δημιουργήσαμε την τέλεια κρουαζιέρα για το ηλιοβασίλεμα, που θα σας μεταφέρει στην πόλη της Κέρκυρας, τον κόλπο της Γαρίτσας και το Ποντικονήσι. Για 2 ώρες, εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορείτε να γίνετε μάρτυρες το μοναδικού τοπίου που προσφέρει απλόχερα η ακτογραμμή της Κέρκυρας. Απολαύστε τα εντυπωσιακά χρώματα του ηλιοβασιλέματος, υπό τους ήχους της χαλαρωτικής τζαζ. Ο αφρώδης οίνος και τα σοκολατάκια που σας προσφέρουμε ολοκληρώνουν απόλυτα την εμπειρία Μάθετε περισσότερα για τις κρουαζιέρες μας εδώ.

 

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

33

ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ SPA ΓΙΑ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ

Αφεθείτε σε ένα υπέροχο, τελετουργικό περιποίησης αποκλειστικά για εσάς τους δύο! Ένα ευχάριστο ταξίδι για το μυαλό, το σώμα και τις αισθήσεις, που ξεκινά στην ειδική αίθουσα που έχουμε ετοιμάσει για ζευγάρια. Εξατομικευμένο πακέτο περιποιήσεων και μασάζ που περιλαμβάνει Αρωματικό Χαμάμ, Μασάζ Προσώπου, Μασάζ σώματος και Scrub της επιλογής σας.

Awards