ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

 

Παλιά Πόλη της Κέρκυρας

Εξερευνήστε τους πλούσιους πολιτιστικούς, καλλιτεχνικούς και γαστρονομικούς θησαυρούς της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας και ανακαλύψτε γιατί έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Οι Βυζαντινοί, οι Ενετοί, οι Γάλλοι και οι Βρετανοί που πέρασαν ως κατακτητές από το νησί, το κληροδότησαν με μια μοναδική ιστορία που παραμένει ζωντανή μέσα από τις εκκλησίες, τα παλάτια και τις πλατείες του.

Ανάκτορο Αχίλλειο

Το πανέμορφο Θερινό Ανάκτορο Αχίλλειο χτίστηκε από την αυτοκράτειρα Σίσσυ ως φόρος τιμής στον Αχιλλέα. Βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας και προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη και σε όλο το νότιο τμήμα του νησιού

Λίμνοθάλασσα Κορισσίων

Η πανέμορφη αυτή λίμνη έχει μήκος 5 χιλιόμετρα και φιλοξενεί ένα πολύ μεγάλο πληθυσμό ενδημικών και αποδημητικών πτηνών, όπως γλάρους, κουκουβάγιες, καρακάξες, χελιδόνια και φλαμίνγκο. Ένας προορισμός για όσους αγαπούν τη φύση και μια υπέροχη ευκαιρία για πεζοπορία.

Μπενίτσες

Συνοδεύστε μας σε μία περιήγηση στο χωριό Μπενίτσες, που συνδυάζει τη γοητεία ενός ανέγγιχτου παραδοσιακού ελληνικού χωριού με μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού.

Ποντικονήσι

Εξερευνήστε το γραφικό Ποντικονήσι, μια μικροσκοπική βραχονησίδα κοντά στην πόλη της Κέρκυρας. Το όμορφο νησάκι έχει πλούσια ιστορία, με την εντυπωσιακή βυζαντινή εκκλησία του Παντοκράτορα, χτισμένη τον 11ο αιώνα, να δεσπόζει στην κορυφή του.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Awards