ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ MARBELLA NIDO

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Ζήστε ανεπανάληπτες στιγμές στο μοναδικό Small Luxury Hotel μόνον για ενήλικες στην Κέρκυρα, είτε θέλετε να απολαύσετε το νερό και να κακομάθετε τους γευστικούς σας κάλυκες είτε απλά να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο με τον ευατό σας.

ΚΑΦΕΝΕΙΟ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ!

Αυτή τη σεζόν, η χαλαρή ατμόσφαιρα του MarBella Nido εμπλουτίζεται με μια ακόμη όμορφη γωνιά που ετοιμάσαμε για εσάς. Ένα παραδοσιακό ελληνικό Καφενείο όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ελληνικό καφέ και παραδοσιακές ελληνικές νοστιμιές για μερικές ώρες κάθε πρωί.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ SOMMELIERS ΜΑΣ
ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ

Οι συναντήσεις οινογνωσίας μας έχουν σχεδιαστεί για όσους εκτιμούν πραγματικά το κρασί. Ελάτε μαζί με τους sommelier μας σε ένα ταξίδι σε μερικά από τα καλύτερα κρασιά στην Ελλάδα. Και στη διαδρομή, ανακαλύψτε περισσότερα για την ιστορία του ελληνικού κρασιού και τα ιδανικά συνοδευτικά. Μυημένοι και αρχάριοι, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΙΟΝΙΟ
AQUA EXPERIENCE

Η εκπληκτική σειρά εμπειριών MarBella Aqua Experiences, σας περιμένει να σχεδιάσετε τη δική σας ιδιωτική περιήγηση ή να απολαύσετε τη θάλασσα με εξοπλισμό snorkeling, θαλάσσια ποδήλατα και καγιάκ.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ YACHT

Σχεδιάστε τη δική σας περιήγηση με ιδιωτικό γιοτ και εξερευνήστε τα χωριά, τα νησιά, τις παραλίες και όλες τις ομορφιές του νησιού. Σας προσφέρουμε μια επιλογή από κρουαζιέρες για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει , αλλά είμαστε πάντα στη διάθεσή σας σε περίπτωση που επιθυμείτε κάτι διαφορετικό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Awards