ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
“WE CARE”

Το 2020, η αλυσίδα MarBella Collection υποδέχτηκε 7.000 επισκέπτες με μηδενικά κρούσματα. Το 2021, τα ξενοδοχεία μας ανοίγουν τις πόρτες τους με προσφορές διαρκείας και αναβαθμισμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, που θέτουν την υγεία και την ευζωία των επισκεπτών μας στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας.

Εδώ, στην MarBella Collection, έχουμε την εμπειρία και σας υποδεχόμαστε με αυτοπεποίθηση για να σας προσφέρουμε την γνωστή μας φιλοξενία, το ηλιόλουστο περιβάλλον και τις διακοπές που θα θυμάστε για πάντα.

Σας νοιαζόμαστε

Για πάνω από 50 χρόνια, η ευζωία των καλεσμένων μας, του προσωπικού και των συνεργατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την MarBella Collection. Με αυτό ως γνώμονα, ενισχύουμε το Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας «We Care», που έχει σχεδιαστεί από κοινού με τους στρατηγικούς μας εταίρους, Priority Hellas και Diversey. Εφαρμόζουμε μεγάλο εύρος μέτρων σε όλα μας τα ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένης της επιτόπου, εύκολης πρόσβασης σε εξέταση Rapid & PCR. Η πιστοποίηση από τον Παγκόσμιο Ηγέτη στον τομέα των πιστοποιήσεων TÜV Austria, και η αναγνώριση με την πιστοποίηση Covid Shield επιπέδου Principal, έρχονται να επιβεβαιώσουν για ακόμη μια φορά την επιχειρησιακή μας ετοιμότητα και την προσαρμογή μας στα νεότερα Πρωτόκολλα Υγιεινής & Ασφάλειας. Μάθετε περισσότερα για την Πολιτική και τα Πρότυπα Covid Shield εδώ.

                

Οι προορισμοί σας

Κατά την διάρκεια του 2020, η Ελλάδα ήταν μία από τις ευρωπαϊκές χώρες που επηρεάστηκε λιγότερο από τον Κορονοϊό, με δύο ελληνικούς προορισμούς να αναγνωρίζονται μεταξύ των ασφαλέστερων προορισμών σύμφωνα με τον Ταξιδιωτικό Οδηγό European Best Destinations. Οι δύο αυτοί προορισμοί δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από το όμορφο νησί της Κέρκυρας (CFU) όπου βρίσκονται τα MarBella Corfu & MarBella Nido, καθώς και την λιγότερο πολυσύχναστη περιοχή της Πάργας/Πρέβεζας, όπου, το καλοκαίρι του 2021, άνοιξε τις πύλες του το MarBella Elix.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να απολαύσετε διακοπές με απόλυτη ψυχική ηρεμία.

Τα Ταξιδιωτικά σας Σχέδια

Η ελληνική κυβέρνηση καθόρισε τον τρόπο με τον οποίο η χώρα υποδέχεται τους ταξιδιώτες, διενεργεί τους απαραίτητους διαγνωστικούς ελέγχους και κρατά τους πάντες ασφαλείς καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2021.

Όλοι οι ταξιδιώτες οφείλουν να:

  • Συμπληρώσουν το Έντυπο Εντοπισμού Επιβάτη (PLF), τουλάχιστον 48 ώρες πριν μπουν στην χώρα, και να δώσουν λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τον τόπο αναχώρησης, την διάρκεια προηγούμενων διαμονών σε άλλες χώρες και τη διεύθυνση παραμονής τους στην Ελλάδα.
  • Από τις 14 Μαΐου, οι ταξιδιώτες που φτάνουν στην Ελλάδα θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό αρνητικού PCR Covid-19 τεστ, που έχει διενεργηθεί από μικροβιολογικό εργαστήριο έως και 72 ώρες πριν την άφιξη. Το τεστ είναι υποχρεωτικό για όλους τους τουρίστες (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών άνω των 12 ετών), ανεξάρτητα από την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αναχώρησης.
  •  Εάν ο ταξιδιώτης έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του (δηλαδή έχουν περάσει 14 ημέρες από τον τελευταίο εμβολιασμό, ανάλογα με τις απαιτούμενες δόσεις) και είναι κάτοχος πιστοποιητικού εμβολιασμού, τότε δεν απαιτείται απόδειξη αρνητικού τεστ.
  • Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τα εμβόλια Sputnik, Sinovac κ.λπ., που δεν είναι εγκεκριμένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) απαλλάσσουν τους επισκέπτες από την υποχρέωση υποβολής αρνητικού τεστ PCR. Τα αποδεκτά εμβόλια είναι: Pfizer BioNtech, Moderna, Astra Zeneca/Oxford, Novavax, Johnson +Johnson/Janssen, Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm.
  • Για περισσότερες λεπτομέρειες και για το έντυπο Passenger Locator κάντε κλικ εδώ.

Σημαντική σημείωση: Πριν ταξιδέψετε στο εξωτερικό, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας σας, για πρόσθετες ταξιδιωτικές οδηγίες που μπορεί να έχουν εκδοθεί από τις τοπικές αρχές.

Η MarBella Collection σας παρέχει πρόσβαση σε rapid test ή PCR κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Το κόστος της εξέτασης PCR είναι 70-75 Ευρώ και της εξέτασης Αντιγόνου 20-30 Ευρώ.

Το καλωσόρισμα σας

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και, γι’αυτό, έχουμε οργανώσει μια πολύ σύντομη και ανέπαφη διαδικασία άφιξης και αναχώρησης. Εφαρμόζοντας τα απαραίτητα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, στην υποδοχή θα βρείτε χρήσιμη και εύκολα κατανοητή σήμανση που διασφαλίζει την ομαλότητα της διαδικασίας αλλά και τη δική σας ασφάλεια. Σας συστήνουμε να περιορίσετε τις δια ζώσης αλληλεπιδράσεις και να απολαύσετε μια ανέπαφη διαμονή με την εφαρμογή για κινητά MarBella Collection Greece.

.

  • Για να απλοποιήσετε ακόμη περισσότερο τη διαδικασία, κατεβάστε την Εφαρμογή μας στο κινητό σας πριν από την άφιξή σας, κάντε check-in online και έτσι, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι να παραλάβετε τα κλειδιά σας και να ξεκινήσετε τις διακοπές σας.
  • Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή MarBella Collection για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες του ξενοδοχείου και να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας.
  • • Οι αναθεωρημένες ώρες check-in και check-out εξασφαλίζουν επαρκή χρόνο για κοινωνική αποστασιοποίηση στον χώρο της ρεσεψιόν (check-in στις 15:00 και check-out στις 11:00). – Επικαιροποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας κατά την εγγραφή σας ώστε να πληρούνται όλες οι απαιτήσεις σχετικά με τον COVID-19 και τον GDPR

Η διαμονή σας

Να είστε σίγουροι ότι τα δωμάτια και οι σουίτες σας παραμένουν το ίδιο άνετα, κομψά και ευρύχωρα όπως πάντα. Ωστόσο, έχουν γίνει ορισμένες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε τις επαφές με τρίτους, όπου είναι δυνατόν.

  • Οι κατάλογοι και τα μενού των ξενοδοχείων μας είναι διαθέσιμα τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Για μια απολύτως ανέπαφη εμπειρία, απλώς σαρώστε τον κωδικό QR που θα βρείτε στο δωμάτιό σας με το κινητό ή το tablet σας, ή εναλλακτικά, πλοηγηθείτε μέσω της εφαρμογής MarBella Collection.
  • Για να νιώθετε πιο σίγουροι και ασφαλείς, το σετ καλωσορίσματος που περιλαμβάνει αντιβακτηριακά μαντηλάκια και ατομικά σφραγισμένη μάσκα, σας περιμένει στο δωμάτιό σας.
  • Οι οδηγίες Υγείας & Ασφάλειας που εφαρμόζουμε περιλαμβάνουν καθημερινό καθαρισμό και αλλαγή πετσετών ενώ το πρωτόκολλο καθαρισμού έχει αυστηροποιηθεί.
  • Η υπηρεσία προετοιμασίας κρεβατιού είναι διαθέσιμη καθημερινά.
  • Όλα τα δωμάτια παραμένουν κενά για τουλάχιστον 24 ώρες μεταξύ των αναχωρήσεων και των αφίξεων.
  • Διατίθεται εξοπλισμός για παρασκευή τσαγιού και καφέ στο δωμάτιο, καθώς και υπηρεσίες μίνι μπαρ.

Το γεύμα σας*

Διευρύνουμε το ωράριο λειτουργίας των εστιατορίου μας για να αναπληρώσουμε τη μειωμένη πληρότητα και να χρησιμοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τους χαλαρωτικούς υπαίθριους χώρους. Έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε το ομορφότερο al fresco δείπνο.

Έχουμε επίσης προβεί σε ορισμένες αλλαγές που θα κάνουν την εμπειρία σας πιο ξεκούραστη και ασφαλή.

  • Τα εστιατόρια που διαθέτουν καθιστικό στο ύπαιθρο προσφέρουν βελτιωμένη a la carte εμπειρία.
  • Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας ανέπαφα μέσω της εφαρμογής μας – ή της reception.
  • Νέα μενού που εστιάζουν στην τοπική κουζίνα και περιλαμβάνουν ακόμη περισσότερες υγιεινές επιλογές.
  • Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας εστιατορίων: Πρωινό 07:00-11:00/Μεσημεριανό 12:00-16:00/Δείπνο 18:30-21:30. – Απολαύστε μεγάλη ποικιλία από σνακ και ποτά δίπλα στην πισίνα από τις 12:00 έως τις 16:00. – Η υπηρεσία δωματίου είναι πλέον διαθέσιμη από τις 07:00 έως τις 23:00.
  • Τα μενού είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της Εφαρμογής μας, και μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ανέπαφα και να την παραλάβετε στο δωμάτιό σας. Η υπηρεσία δωματίου για γεύμα είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.
  • Στα Pool & Beach bars προσφέρονται σνακ από τις 12:00 έως τις 16:00.
  • Η γευστική εμπειρία al fresco ενισχύεται με νέους υπαίθριους χώρους εστιατορίων

* Από τις 16.07.2021, σύμφωνα με τους ισχύοντες κυβερνητικούς κανονισμούς, για να δειπνήσετε στον εσωτερικό χώρο τοπικού εστιατορίου πρέπει να έχετε μαζί σας: το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης Covid.

Η Ultra All Inclusive Εμπειρία σας**

Το πρόγραμμα Ultra-All-Inclusive έχει προσαρμοστεί για να σας προσφέρει ακόμη πιο χαλαρές διακοπές χωρίς έγνοιες. Θα απολαύσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών που ξεκινά από τη διαμονή σας, το φαγητό και το ποτό και φθάνει έως τις καθημερινές δραστηριότητες και την βραδινή διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Ακολουθούν μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να απολαύσετε με το πρόγραμμα Ultra-All-Inclusive, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση:

  • Εμπειρία Dine-out*
  • Γεύμα εντός του ξενοδοχείου
  • Εξαιρετική γκάμα ποτών, συμπεριλαμβανομένων και των κοκτέιλ σε όλα τα μπαρ του ξενοδοχείου
  • Απεριόριστη κατανάλωση ζεστών και κρύων σνακ και ποτών όλη την ημέρα στο ice-cream bar
  • Ημερήσια κρουαζιέρα στην πόλη της Κέρκυρας μία φορά την εβδομάδα
  • Περιποιήσεις σπα ή συγκεκριμένα προϊόντα αξίας 50 € ανά δωμάτιο, ανά διαμονή καθημερινά.
  • Χρήση καγιάκ ή ποδηλάτου.
  • Χρήση γυμναστηρίου, γηπέδων τένις και λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων
  • Καθημερινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά 4-12 ετών.
  • Βραδινό πρόγραμμα ζωντανής μουσικής και κινηματογράφου*

* Από τις 16.07.2021, σύμφωνα με τους ισχύοντες κυβερνητικούς κανονισμούς, για να δειπνήσετε στον εσωτερικό χώρο τοπικού εστιατορίου πρέπει να έχετε μαζί σας: το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης Covid.

* * Μόνο στο MarBella Corfu ** ελάχιστη διαμονή 5 διανυκτερεύσεων.

 

 

Η ψυχαγωγία σας

Διευκολύνουμε τη νυχτερινή διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους σας, παρά τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Η διαρρύθμιση έχει αλλάξει σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, τα μπαρ και τα εστιατόρια για την τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

  • Ζωντανή μουσική και παραστάσεις
  • Υπαίθριες βραδιές κινηματογράφου και αστρονομίας κάθε εβδομάδα.
  • Πρόγραμμα «Μια μέρα στην παραλία»* – Πάρτε το καλάθι του πικνίκ και απολαύστε μια μέρα στον Χαλικούνα, μία από τις ασφαλέστερες παραλίες στον κόσμο, σε απόσταση μόλις 14 χλμ από το MarBella Corfu. Μπορείτε να προμηθευτείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό παραλίας και ένα καλάθι γεμάτο γαστρονομικές απολαύσεις από τα MarBella Corfu και MarBella Nido. Απλώς ενημερώστε μας 24 ώρες νωρίτερα.

* Δεν περιλαμβάνεται μεταφορά

 

Η φροντίδα των παιδιών σας

(στα MarBella Corfu & MarBella Elix)

Είναι γνωστό ότι φροντίζουμε για τη διασκέδαση των μικρότερων μελών της οικογένειάς σας και είναι αλήθεια ότι τους περιμένει πολλή διασκέδαση.

  • “Grasshoppers” Kids Club υπό την επίβλεψη της Worldwide kids, με υπαίθριες δραστηριότητες για παιδιά όλων των ηλικιών. Υπηρεσία φύλαξης βρεφών κατόπιν αιτήματος. Οι επαγγελματίες μας λαμβάνουν όλα τα προληπτικά μέτρα και χρησιμοποιούν προστατευτικό εξοπλισμό με αυστηρά μέτρα υγιεινής. Η υπηρεσία χρεώνεται 15 €/ώρα και το αντίτιμο καταβάλλεται απευθείας στην baby-sitter.
  • Το “Grasshoppers” Kids Club & Creche λειτουργεί ως εξής:
  • “Grasshoppers” Kids Club – για παιδιά ηλικίας 4 ετών έως 12 ετών: 10:00 – 13:00 – Πρωινό ωράριο 13:00 – 15:00 – Διάλειμμα 15:00 – 18:00 – Απογευματινό ωράριο – Το “Grasshoppers” Kids Club λειτουργεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους στο MarBella Corfu και MarBella Elix, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων σύμφωνα με τα απαραίτητα μέτρα Υγείας & Ασφάλειας
  • “Grasshoppers” Creche – για παιδιά ηλικίας 4 μηνών έως 3 ετών 10:00 – 13:00 – Πρωινό ωράριο (χρέωση 35 €) 13:00 – 15:00 – Διάλειμμα 15:00 – 18:00 – Απογευματινό ωράριο (χρέωση 35 €)

“Grasshoppers” Creche & Kids Club: Για τα προγράμματα πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων μέσω της εφαρμογής MarBella Collection ή του ιστότοπου της WK. Τα προγράμματα αφορούν αποκλειστικά τα παιδιά και οι γονείς δεν επιτρέπεται να παραμείνουν στον χώρο. Η καθορισμένη αναλογία παιδιών-φροντιστών τηρείται αυστηρά, γεγονός που εγγυάται την ασφάλεια όλων των παιδιών που φροντίζουμε.

  • Το Adventure Club για παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών στο MarBella Elix θα ταξιδέψει τα παιδιά στον κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας μέσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον, σύμφωνο με τα απαραίτητα Πρωτόκολλα Υγείας και Ασφάλειας.

Οι Δραστηριότητές σας

Διασκεδάστε και χαλαρώστε μέσα και έξω από το νερό, με μερικές μικρές αλλαγές. Οι παραλίες και οι πισίνες θα λειτουργούν με τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης μέσα και έξω από το νερό, η οποία διασφαλίζεται, μεταξύ άλλων, με τις αλλαγές στην διαρρύθμιση των χώρων. – Ωράριο λειτουργίας πισίνας 10:00-18:00 υπό την επίβλεψη ναυαγοσώστη. – Οι ξαπλώστρες καθαρίζονται και απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση.

  • Τα μη-μηχανοκίνητα θαλάσσια σπορ και οι ιδιωτικές κρουαζιέρες είναι διαθέσιμα μέσω του προγράμματος Aqua Experience.
  • Μείνετε σε φόρμα και αυξήστε την ενεργητικότητα σας με καθημερινές οργανωμένες υπαίθριες δραστηριότητες, τηρώντας όλα τα μέτρα υγείας και ασφάλειας.
  • Οι αναζωογονητικές περιποιήσεις στον χώρο του spa είναι διαθέσιμες μόνον κατόπιν ραντεβού. Κάντε κράτηση στη ρεσεψιόν ή μέσω της εφαρμογής MarBella Collection.
  • Οι δραστηριότητες Τένις / Ποδοσφαίρου / Πεζοπορίας / Stand Up Safari είναι διαθέσιμες σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Απαιτείται κράτηση.
  • Οι wet areas, συμπεριλαμβανομένης της σάουνας και του χαμάμ, δεν λειτουργούν για λόγους ασφαλείας.
  • Όλα οι χώροι SPA της MarBella Collection είναι εξοπλισμένοι με συσκευές συνεχούς απολύμανσης αέρα «PURE» για εσωτερικούς χώρους (CADDIS). Η χρήση της υπεριώδους ακτινοβολίας «PURE» CADDIS εξουδετερώνει έως και το 99,9% όλων των γνωστών αιωρούμενων βακτηρίων και ιών, καθώς και δυσάρεστες οσμές, αλλεργιογόνες ουσίες και πτητικές οργανικές ενώσεις. Ταυτόχρονα, ελαχιστοποιεί την ανάπτυξη μυκήτων και την εξάπλωση ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών ή βιολογικών φίλτρων

Αποποίηση ευθύνης: Η MarBella Collection και οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν συνεχώς την εξέλιξη της επιδημίας COVID-19. Απόλυτη προτεραιότητά μας αποτελεί η ευημερία, η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού και των επισκεπτών μας. Εφαρμόζουμε αυστηρά τα πρωτόκολλα όπως έχουν αναπτυχθεί από την ελληνική κυβέρνηση, και λαμβάνουμε όλα τα προληπτικά μέτρα για τη μείωση της εξάπλωσης του COVID-19. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι επισκέπτες μας δεν θα εκτεθούν στον ιό. Ως εκ τούτου, κάνουμε έκκληση στους επισκέπτες μας να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας, και να τηρούν τους κανόνες που έχουμε θέσει ώστε να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο έκθεσης των ίδιων αλλά και των υπολοίπων. Διαμένοντας στα ξενοδοχεία της MarBella Collection ή συμμετέχοντας στις δραστηριότητές της, οι επισκέπτες αναγνωρίζουν ότι ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί στα προσφερόμενα προϊόντα λόγω της μεταδοτικής φύσης του COVID-19 και του κινδύνου έκθεσης ή μόλυνσης. Ως εκ τούτου, η Συλλογή MarBella δεν αποδέχεται καμία ευθύνη που προκύπτει από αξιώσεις (ή αιτήματα έκπτωσης) που προκύπτουν από ή σχετίζονται με τον COVID-19.

We Care Protocol

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ενώ ετοιμαζόμαστε να ανοίξουμε ξανά για το καλοκαίρι του 2021, υπερβαίνουμε ευατόν για να σας προσφέρουμε νέα προϊόντα και μια πραγματικά ξέγνοιαστη εμπειρία διακοπών με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεσή σας. Βρείτε τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σας παρακάτω.

ΤΑΞΙΔΙ & CHECΚ IN

Ποιο από τα ξενοδοχεία σας θα ανοίξει και πότε;

Το MarBella Corfu θα ανοίξει 9 Aπριλίου 2022, το MarBella Nido Suite Hotel & Villas θα ανοίξουν ξανά στις 21 Απριλίου 2022, ενώ το MarBella Elix θα ανοίξει στις 22 Απριλίου 2022.

Εάν ακυρωθεί η πτήση μου, τι πρέπει να κάνω;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Κρατήσεων, η οποία θα σας προσφέρει εναλλακτικές επιλογές για εκ νέου κράτηση αργότερα μέσα στη σεζόν.

Τι θα συμβεί εάν εμφανίσω συμπτώματα COVID19 κατά τη διάρκεια της διαμονής μου;

Επικοινωνήστε αμέσως με την ομάδα υποδοχής μας ή συμβουλευτείτε τον Wellness Ambassador της MarBella Collection. Η επιτόπου άμεση πρόσβαση σε Rapid & PCR tests είναι διαθέσιμη με πρόσθετη χρέωση. Ο γιατρός του ξενοδοχείου θα σας εξετάσει. Σε περίπτωση διενέργειας Rapid ή PCR test, θα πρέπει να παραμείνετε στο δωμάτιό σας μέχρι να σας γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα.

Τι θα συμβεί εάν το τεστ για COVID-19 είναι θετικό;

Ακολουθώντας αυστηρά το Πρωτόκολλο Υγείας & Ασφάλειας «We Care» και τις οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης, τα ήπια περιστατικά πρέπει να μεταφερθούν σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο που έχει προεπιλεγεί από το Ελληνικό Κράτος, όπου και θα παραμένουν έως την ανάρρωσή τους.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Θα είναι το σέρβις ίδιο με τα προηγούμενα χρόνια;

Θα εντοπίσετε όντως αλλαγές και νέες διαδικασίες σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Ωστόσο, η διάσημη φιλοξενία και το ηλιόλουστο περιβάλλον μας παραμένουν απαράλλαχτα για να σας προσφέρουν διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Εάν ισχύουν περιορισμοί στις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις στο θέρετρο, θα υπάρξουν εκπτώσεις και μειωμένες τιμές;

Δεν θα υπάρξουν επιπλέον εκπτώσεις ή μειώσεις τιμών, καθώς οι ισχύοντες περιορισμοί εφαρμόζονται για λόγους ασφαλείας. Δείτε λεπτομέρειες για τις διαθέσιμες υπηρεσίες και το Πρωτόκολλό μας εδώ.

Θα είναι διαθέσιμη η εμπειρία DINE OUT;

Η εμπειρία DINE OUT θα είναι διαθέσιμη.

Θα είναι διαθέσιμες οι παιδικές δραστηριότητες;

Το Worldwide Kids θα είναι διαθέσιμο για παιδικές δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους και για φύλαξη βρεφών κατόπιν αιτήματος.

Θα είναι διαθέσιμο το Adventure Club;

Το Adventure Club θα είναι διαθέσιμο στο MarBella Elix για τη σεζόν 2021.

Θα λειτουργούν οι πισίνες;

Οι πισίνες θα απολυμαίνονται τακτικά και θα ισχύουν τα κατάλληλα μέτρα αποστασιοποίησης.

Θα λειτουργήσει το SPA;

Θα προσφέρονται θεραπείες spa και μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω της εφαρμογής MarBella Collection Greece App. Η σάουνα και το Hammam δεν θα είναι διαθέσιμα έως ότου αλλάξουν οι κυβερνητικές οδηγίες.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το γυμναστήριο;

Το γυμναστήριο θα είναι διαθέσιμο και θα ισχύουν μέτρα Υγείας & Ασφάλειας σύμφωνα με τους ισχύοντες κυβερνητικούς περιορισμούς.

Μπορώ να κάνω θαλάσσια σπορ;

Τα θαλάσσια σπορ θα είναι διαθέσιμα.

Υπάρχουν περιορισμοί στη λειτουργία των εστιατορίων ή αλλαγές στη διαδικασία κράτησης;

Σε όλο το θέρετρο θα υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για a la carte γεύμα στο ύπαιθρο. Τα εστιατόρια θα λειτουργούν τηρώντας τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και με διευρυμένο ωράριο. Σνακ θα σερβίρονται στην πισίνα και τα beach bar, και το room service θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο. Απαιτείται κράτηση. Στην εφαρμογή της MarBella Collection θα βρείτε πρόσθετες επιλογές κράτησης.

Θα υπάρχει γιατρός στο θέρετρο;

Τα ξενοδοχεία μας διαθέτουν γιατρό.

Πώς μπορώ να λάβω βοήθεια για μια συγκεκριμένη ερώτηση σχετικά με την κράτησή μου; Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω;

Επικοινωνήστε με την ομάδα κρατήσεων του ξενοδοχείου στο οποίο έχετε κάνει κράτηση: bookdirect@marbella.gr ή info@marbella.gr για οποιαδήποτε γενική ερώτηση.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «WE C A R E» ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ  M A R B E L L A    C O L L E C T I O N

ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ !
Το Πρωτόκολλο Υγείας & Ασφάλειας “We Care” της MarBella Collection έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Priority Hellas και τη Diversey και έχει πιστοποιηθεί από τον κορυφαίο οργανισμό TÜV Austria με το πιστοποιητικό COVID SHIELD, το υψηλότερο πρότυπο πιστοποίησης για την Πρόληψη και τον Έλεγχο της εξάπλωσης, που προβλέπει την εφαρμογή εκτεταμένων μέτρων σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας.

  • Οι εμπλουτισμένες υπηρεσίες μας έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα ώστε να σας εξασφαλίσουν μια πραγματικά ξέγνοιαστη εμπειρία διακοπών. Εφαρμόζουμε συγκεκριμένα πρωτόκολλα και θέτουμε την υγεία και την ευεξία των επισκεπτών μας στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας.
  • Η MarBella Collection παρέχει πρόσβαση σε Rapid ή PCR test σε όλους τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Καθώς προετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι του 2022, ύψιστη προτεραιότητά μας παραμένει η υγεία και ευημερία των επισκεπτών και του προσωπικού μας,.

Καθοδηγούμενοι από το αίσθημα ευθύνης που μας χαρακτηρίζει, εφαρμόζουμε αυστηρά το Πρωτόκολλο Υγείας & Ασφάλειας «We Care», το οποίο στηρίζεται στα πιστοποιημένα πρωτόκολλα που έχει καταρτίσει η ελληνική κυβέρνηση (Πρώτα Η Υγεία), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, και ακολουθεί τις παρακάτω αρχές:

  • Εκπαίδευση του προσωπικού στην προστασία και πρόληψη του COVID, την ορθή χρήση ΜΑΠ και την υλοποίηση σχεδίων έκτακτης ανάγκης
  • Τακτικός και πλήρης έλεγχος όλου του προσωπικού με rapid test καθ’ όλη τη θερινή περίοδο
  • Οι Wellness Ambassadors της MarBella Collection θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους, για κάθε είδους συμβουλή σχετικά με την ασφάλεια τους, τα μέτρα απολύμανσης και άλλα σχετικά θέματα.
  • Εντατικοποιημένος καθαρισμός και απολύμανση όλων των επιφανειών ευρείας χρήσης και των δωματίων με πιστοποιημένα προϊόντα Diversey.
  • Εγκατάσταση σταθμών ανέπαφης απολύμανσης σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους
  • Γιατρός διαθέσιμος στις εγκαταστάσεις μας, σε περίπτωση που απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα για κάποιον επισκέπτη
  • Εφαρμογή Υψηλών Προτύπων Ασφάλειας Τροφίμων – Διαδικασιών HACCP
  • Εμπειρία ανέπαφων διακοπών διαθέσιμη σε όλους τους επισκέπτες μας μέσω της εφαρμογής MarBella Collection
  • Εύκολη, επιτόπου πρόσβαση σε PCR & Rapid τεστ κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ &  ΕΥΕΞΙΑ

 

Η ΑΦΙΞΗ ΣΑΣ!

 

  • Η μεταφορά επισκεπτών εκτελείται από συνεργάτες που συμμορφώνονται αυστηρά με τα πρότυπα υγιεινής μας.
  • Μέγιστος αριθμός επιβατών ανά όχημα σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες
  • Μόνον οι επισκέπτες του ίδιου δωματίου επιτρέπεται να επιβαίνουν στο ίδιο αυτοκίνητο ή mini bus. Τα οχήματα απολυμαίνονται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση.

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΑΣ
Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και γι αυτό, έχουμε οργανώσει μια σύντομη και ανέπαφη διαδικασία άφιξης και αναχώρησης. Εφαρμόζοντας τα απαραίτητα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, στην υποδοχή θα βρείτε χρήσιμη και εύκολα κατανοητή σήμανση που διασφαλίζει την ομαλότητα της διαδικασίας αλλά και τη δική σας ασφάλεια.
• Σας συστήνουμε να περιορίσετε τις δια ζώσης αλληλεπιδράσεις και να απολαύσετε μια ανέπαφη διαμονή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Marbella Collection και τα ψηφιακά σημεία ενημέρωσης με QR-code.

  • Οι προσαρμοσμένες ώρες check-in και check-out εξασφαλίζουν επαρκή χρόνο για κοινωνική αποστασιοποίηση στον χώρο υποδοχής. CHECK -IN 15:00 και CHECK-OUT 11:00
  • Ανέπαφο check-in/check-out μέσω της εφαρμογής MarBella Collection
  • Υποδεχόμαστε τους επισκέπτες σε υπαίθριο χώρο τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας
  • Ανέπαφη σάρωση στοιχείων διαβατηρίου
  • Δυνατότητα πληρωμής με ανέπαφη Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα
  • Ευάερες εγκαταστάσεις με καθαρό αέρα να κυκλοφορεί σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.
  • Λειτουργία A/C σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.
  • Τα λόμπι των ξενοδοχείων, τα εστιατόρια και τα μπαρ θα λειτουργούν βάσει της μέγιστης επιτρεπόμενης πληρότητας και με προσαρμοσμένη διαρρύθμιση για την διασφάλιση επαρκούς χώρου για κοινωνική αποστασιοποίηση..
  • Συνεργασία με πιστοποιημένους παρόχους για την τακτική απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων και των καταλυμάτων.
  • Εγκατάσταση σταθμών απολύμανσης σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
  • Σαφής σήμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
  • Ταυτόχρονη χρήση του ανελκυστήρα μόνον από τα ίδια μέλη της οικογένειας ή από επισκέπτες που διαμένουν στο ίδιο δωμάτιο.
  • Ειδικά διαμορφωμένες περιοχές μόνο για ενήλικες στην παραλία και στον χώρο της πισίνας, σε συμμόρφωση με τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

ΟΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα δωμάτια και οι σουίτες σας είναι το ίδιο άνετα, κομψά και ευρύχωρα όπως πάντα. Ωστόσο, έχουμε προβεί σε ορισμένες αλλαγές δεδομένων των νέων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί.

  • Τα δωμάτια καθαρίζονται σχολαστικά και απολυμαίνονται με προϊόντα DIVERSEY στα πρότυπα των μέτρων υγιεινής που εφαρμόζονται σε νοσοκομεία.

Οι κατάλογοι και τα μενού των ξενοδοχείων μας είναι διαθέσιμα τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Για μια απολύτως ανέπαφη εμπειρία, απλώς σαρώστε τον κωδικό QR που θα βρείτε στο δωμάτιό σας με το κινητό ή το tablet σας. Eναλλακτικά πλοηγηθείτε μέσω της εφαρμογής MarBella Collection.

  • Για να νιώθετε πιο σίγουροι και ασφαλείς, το σετ καλωσορίσματος περιλαμβάνει αντιβακτηριακά μαντηλάκια και ατομικά σφραγισμένη μάσκα και σας περιμένει στο δωμάτιό σας.
  • Οι υπηρεσίες καθαριότητας είναι διαθέσιμες καθημερινά και εφαρμόζεται ακόμη πιο αυστηρό πρωτόκολλο καθαρισμού.
  • Όλα τα δωμάτια παραμένουν κενά για τουλάχιστον 24 ώρες μεταξύ των αναχωρήσεων και των αφίξεων.
  • Η υπηρεσία προετοιμασίας κρεβατιού είναι διαθέσιμη καθημερινά.
  • Διατίθεται εξοπλισμός για παρασκευή τσαγιού και καφέ στο δωμάτιο καθώς και υπηρεσίες mini bar.
  • Η εμπειρία γεύματος στο δωμάτιο ενισχύεται με την αναβαθμισμένη υπηρεσία δωματίου

και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας.

  • Ανέπαφη και εύκολη διαδικασία κρατήσεων με την εφαρμογή MarBella Collection για γεύμα στο δωμάτιο, περιποιήσεις spa και δραστηριότητες.

 

ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΣΑΣ

Διευρύνουμε το ωράριο λειτουργίας των εστιατορίων μας για να αναπληρώσουμε τη μειωμένη πληρότητα και να αξιοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τους χαλαρωτικούς υπαίθριους χώρους μας. Έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε το ομορφότερο al fresco δείπνο.

Έχουμε επίσης προβεί σε ορισμένες αλλαγές που θα κάνουν την εμπειρία σας πιο ξεκούραστη και ασφαλή.

  • Όλα τα εστιατόρια λειτουργούν σε συμμόρφωση με όλα τα μέτρα Υγιεινής & Ασφάλειας.
  • Ψηφιακά μενού με QR code διαθέσιμα σε κάθε τραπέζι για ανέπαφη παραγγελία.
  • Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας ανέπαφα μέσω της εφαρμογής μας.
  • Νέα μενού που εστιάζουν στην τοπική κουζίνα και περιλαμβάνουν ακόμη περισσότερες υγιεινές επιλογές.
  • Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας εστιατορίων:

Πρωινό 07:00-11:00/Μεσημεριανό 12:00-16:00/Δείπνο 18:30-21:30.

– Απολαύστε μεγάλη ποικιλία από σνακ και ποτά δίπλα στην πισίνα από τις 12:00 έως τις 16:00. – Η υπηρεσία δωματίου είναι πλέον διαθέσιμη από τις 07:00 έως τις 23:00.

  • Τα μενού είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της Εφαρμογής μας. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ανέπαφα και να την παραλάβετε στο δωμάτιό σας. Η υπηρεσία δωματίου για γεύμα είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.
  • Τα τραπέζια απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση.

Το πρόγραμμα Dine Out είναι διαθέσιμο.

  • Η γευστική εμπειρία Al Fresco Dining ενισχύεται με νέους υπαίθριους χώρους εστιατορίων

 

Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΑΣ

Διευκολύνουμε τη νυχτερινή διασκέδασή με την οικογένεια και τους φίλους σας. Η διαρρύθμιση έχει αλλάξει σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, τα μπαρ και τα εστιατόρια για την τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

  • Βραδιές ζωντανής μουσικής με εφαρμογή μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.
  • Υπαίθριες βραδιές κινηματογράφου και αστρονομίας κάθε εβδομάδα για όλη την οικογένεια στο MarBella Corfu.
  • Πρόγραμμα «Μια μέρα στην παραλία»

– Πάρτε ένα καλάθι γεμάτο γαστρονομικές εκπλήξεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό παραλίας, και απολαύστε μια μέρα στον Χαλικούνα, μία από τις ασφαλέστερες παραλίες στον κόσμο.

Awards