ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΦ ΣΤΟ MARBELLA CORFU

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον Γιάννη Κιόρογλου ως σύμβουλο σεφ στα νέα εστιατόρια Celeste French Provencale και Celeste Pan-asian του MarBella Corfu.

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Κιόρογλου ανέπτυξε τη δημιουργική του τέχνη αρχικά στη γενέτειρά του και στη συνέχεια εργάστηκε σε εστιατόρια με αστέρια Michelin σε όλη την Ευρώπη, όπως το Quique Dacosta και το Santo by Martin Berasategui στην Ισπανία. Ο Κιόρογλου υπήρξε Chef de Cuisine του εστιατορίου La Guérite και της πιο πρόσφατης προσθήκης του La Petite Maison στις Κάννες, καθιερώνοντάς τα ως γαστρονομικό προορισμό μαζί με τα αδελφά εστιατόρια La Guerite στο Saint Barthélemy, στις Δυτικές Ινδίες και σε όλο τον κόσμο.

Η βαθιά γνώση της ελληνικής, γαλλικής, ισπανικής και ιταλικής κουζίνας αποτελεί τη βάση του γαστρονομικού του στυλ, το οποίο επικεντρώνεται στα υλικά υψηλής ποιότητας. Το 2021 ο Γιάννης συμμετείχε στην εναρκτήρια εκδήλωση του Greek Chefs Abroad inaugural event επιτυγχάνοντας φανταστική ανταπόκριση από τους επισκέπτες και τα μέσα ενημέρωσης.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Awards