Κλειστε Τωρα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Το νησί της Κέρκυρας αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό και γνωστό πολιτιστικό κόμβο της Μεσογείου προσελκύοντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Στο πανέμορφο αυτό νησί του Ιονίου μπορεί να φτάσει κανείς είτε ακτοπλοϊκώς είτε αεροπορικώς.

Η Κέρκυρα συνδέεται μέσω θαλάσσης με τα λιμάνια της Ηγουμενίτσας (1-1:30 ώρες), καθώς και τα λιμάνια Μπάρι, Βενετία, Ανκόνα και Πρίντεζι στην Ιταλία και το λιμάνι των Αγίων Σαράντα στην Αλβανία.

Αεροπορικώς, το διεθνές αεροδρόμιο της Κέρκυρας Ιωάννης Καποδίστριας συνδέεται άμεσα με το διεθνή αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος με τακτικές αεροπορικές πτήσεις που διαρκούν περίπου 45 λεπτά. Ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να φτάσει κανείς στο νησί με πτήσεις τσάρτερ από τις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Η καλή οδική υποδομή του νησιού επιτρέπει στους επισκέπτες να μετακινηθούν εύκολα και άνετα σε διάφορα σημεία της Κέρκυρας με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που κάνουν στάση πολύ κοντά στο ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν την όμορφη Κέρκυρα με τον πιο άνετο και διασκεδαστικό τρόπο.