Κλειστε Τωρα

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το ξενοδοχείο MarBella Corfu συνεχίζει την αποκλειστική συνεργασία του με την Worldwide Kids , θέλοντας να εξασφαλίσει στιγμές χαλάρωσης για την οικογένειά σας και να χαρίσει στιγμές παιχνιδιού στους μικρούς μας φίλους.

Το creche-mini-teen club απευθύνεται σε παιδιά από 4 μηνών έως 17 ετών.

Η Worldwide Kids σας διαβεβαιώνει ότι τα παιδιά σας βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον με επαγγελματίες, όπου στόχος τους είναι να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Χτισμένο στο χαμηλότερο επίπεδο με τις πισίνες, το creche-kid’s-teen's club είναι σχεδιασμένο για παιδιά 4 έως 17 ετών προσφέροντας πληθώρα από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για παιχνίδι.

"MELI" CRECHE CLUB

Το "Meli" Crèche Club έχει δημιουργηθεί για βρέφη από 4 μηνών μέχρι 3 ετών. Πλαισιώνεται από το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, πιστοποιημένο από την WK του Ηνωμένου Βασιλείου και προσφέρει ακριβώς ό, τι θα μπορούσε να επιθυμήσει η καρδιά ενός παιδιού:

• Παιχνίδια για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
• Διασκεδαστικές δραστηριότητες κινητικότητας
• Προγράμματα δραστηριοτήτων ειδικά σχεδιασμένα για βρέφη και νήπια
• Ειδικά εκπαιδευμένο από την Worldwide Kids βρεφονηπιακό προσωπικό

Ανοικτό: Από 08 Απριλίου έως 31 Oκτωβρίου
Ημέρες λειτουργίας: καθημερινά, εκτός Κυριακής
Ώρες λειτουργίας: 10:00-13:00 & 13:00 - 15:00* & 15:00-18:00

Τιμές:
• 35€ για 3ωρες συνεδρίες ανά παιδί
• 50€ για 2 x 3ωρες συνεδρίες ανά παιδί, ανά ημέρα
• 20€ για επίβλεψη γεύματος από υπεύθυνο προσωπικό μεταξύ 13:00 και 15:00 ανά παιδί.


"MELI" KIDS CLUB

Σε κανένα μεγάλο παιδί δεν αρέσει να αντιμετωπίζεται σαν νήπιο. Ως εκ τούτου, έχουμε δημιουργήσει ένα ξεχωριστό club δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να δημιουργήσουν, να μάθουν νέα πράγματα και να κάνουν φίλους, συμμετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες, παραστάσεις ή κοντινές εξορμήσεις. Το Club προσφέρει, μεταξύ άλλων:

• Εσωτερικές και εξωτερικές παιδικές χαρές
• Δραστηριότητες κινητικότητας
• Προγράμματα δημιουργικότητας
• Παιχνίδια στην παραλία, πικ-νικ, πάρτι
• Πολύγλωσσο προσωπικό, εκπαιδευμένο από την Worldwide Kids με εξειδίκευση στην φροντίδα παιδιών

Ανοικτό: Από 08 Απριλίου έως 31 Oκτωβρίου
Ημέρες λειτουργίας: καθημερινά, εκτός Κυριακής
Ώρες λειτουργίας: 10:00-13:00 & 13:00 - 15:00* & 15:00-18:00

Η παιδική λέσχη για παιδιά 4-12 ετών είναι μια δωρεάν υπηρεσία. Προσφορά γεύματος με επίβλεψη από υπεύθυνο προσωπικό παρέχεται μεταξύ 13:00 και 15:00 με πρόσθετη επιβάρυνση 20€ ανά παιδί.

 "MELI" TEEN'S CLUB

Για ηλικίες: 13-17 ετών

Περίοδο λειτουργίας: 1 Ιουλίου έως 1 Σεπτεμβρίου
Ημέρες λειτουργίας: Καθημερινά εκτός Κυριακής
Ώρες λειτουργίας: 10:00-13:00 & 15:00-18:00

Δωρεάν υπηρεσία. Μερικές δραστηριότητες είναι διαθέσιμες με επιπλέον  κόστος το οποίο θα αναγράφεται στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Προσφορά γεύματος με επίβλεψη από υπεύθυνο προσωπικό παρέχεται μεταξύ 13:00 και 15:00 με πρόσθετη επιβάρυνση 20€ ανά παιδί.

Η υπηρεσία αυτή κι έχει ως στόχο να φέρει κοντά έφηβους της ίδιας ηλικίας και να τους προσφέρει δραστηριότητες όπως μπιλιάρδο, τένις, ποδόσφαιρο, θαλάσσια σπορ και μαθήματα μαγειρικής.

Σημείωση: Οι παραπάνω αναφερόμενες ημέρες και ώρες λειτουργίας εξαρτώνται από τον αριθμό των κρατήσεων και τη ζήτηση και μπορούν να τροποποιούνται ανάλογα.

Πρόσθετες πληροφορίες:
• Μπορούν να διοργανωθούν απογευματινές δραστηριότητες 2 φορές την εβδομάδα από τις 19:30-21:00 για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 3 φορές την εβδομάδα.
• Η υπηρεσία φύλαξης παιδιών (babysitting) παρέχεται κατόπιν σχετικού αιτήματος και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα με πρόσθετη επιβάρυνση 15€ ανά ώρα. Η κράτηση μπορεί να γίνει μέσω του υπεύθυνου της WK ή της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών του ξενοδοχείου μας
• Προσφορά γεύματος με επίβλεψη από υπεύθυνο προσωπικό παρέχεται μεταξύ 13:00 και 15:00 με πρόσθετη επιβάρυνση 20€ ανά παιδί.

Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο MarBella Corfu στο info@marbella.gr ή απ’ ευθείας με την Worldwide Kids   στο marbellacorfu@worldwidekidscompany.com  ή κάνετε κράτηση εδώ: