ΓΚΙΚΑΣ ΞΕΝΑΚΗΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ PEARL, MARBELLA ELIX & 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΣΕΦ ΑΣΗΜΑΚΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΣΤΟ PEARL, MARBELLA ELIX
Ο Γκίκας είναι Head Chef στο Aleria Restaurant, όπου η περίφημη μοντέρνα ελληνική κουζίνα του την έχει καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες στην ελληνική πρωτεύουσα. Από τη Θήβα της Στερεάς Ελλάδας, η κουζίνα του είναι επηρεασμένη από την αγροτική παιδική του ηλικία και τη σπιτική μαγειρική της μητέρας του. Μετά την αποφοίτησή του από την Le Monde Culinary School εργάστηκε σε κορυφαία avant-garde εστιατόρια στην Ελλάδα και όχι μόνο. Ως Head Chef στο Aleria, οι δημιουργίες του αποτυπώνουν τέλεια τις ελληνικές γαστρονομικές παραδόσεις και την ποικιλομορφία της ελληνικής υπαίθρου. Ο Γκίκας διορίστηκε πρόσφατα σύμβουλος σεφ στο εστιατόριο Pearl fine dining στο MarBella Elix που παρουσιάζει ένα σύγχρονο ελληνικό μενού από τη φάρμα μέχρι το τραπέζι.