BOOK NOW
EXPLORE

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΦ ΑΠΟ ΤΟ SECOND EDITION GREEK CHEFS ABROAD

Η εναρκτήρια σειρά των Ελλήνων Σεφ στο Εξωτερικό ήταν μια γαστρονομική αίσθηση, που εκτιμήθηκε πραγματικά από επισκέπτες και Τύπο από όλο τον κόσμο. Η δεύτερη έκδοση υπόσχεται ακόμα περισσότερα. Ετοιμαστείτε για μια πραγματική απόλαυση με μια εκπληκτική σύνθεση Ελλήνων σεφ από όλο τον κόσμο. Είναι ελληνικό φαγητό όπως δεν έχετε ξαναδεί ή δοκιμάσει, καθώς οι σεφ μας υφαίνουν τη λαχταριστή μαγεία τους σε pop-up εκδηλώσεις όλη τη σεζόν.

Πραγματοποιώντας στα θέρετρα μας στην Κέρκυρα και την Πάργα, μπορείτε να προσβλέπετε σε μια μοναδική γιορτή των πιο φρέσκων τοπικών προϊόντων που ζωντανεύουν στα μενού εμπνευσμένα από τους καλεσμένους μας σεφ.

ΓΚΙΚΑΣ ΞΕΝΑΚΗΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ PEARL, MARBELLA ELIX & 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΣΕΦ ΑΣΗΜΑΚΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΣΤΟ PEARL, MARBELLA ELIX

Ο Γκίκας είναι Head Chef στο Aleria Restaurant, όπου η περίφημη μοντέρνα ελληνική κουζίνα του την έχει καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες στην ελληνική πρωτεύουσα. Από τη Θήβα της Στερεάς Ελλάδας, η κουζίνα του είναι επηρεασμένη από την αγροτική παιδική του ηλικία και τη σπιτική μαγειρική της μητέρας του. Μετά την αποφοίτησή του από την Le Monde Culinary School εργάστηκε σε κορυφαία avant-garde εστιατόρια στην Ελλάδα και όχι μόνο. Ως Head Chef στο Aleria, οι δημιουργίες του αποτυπώνουν τέλεια τις ελληνικές γαστρονομικές παραδόσεις και την ποικιλομορφία της ελληνικής υπαίθρου. Ο Γκίκας διορίστηκε πρόσφατα σύμβουλος σεφ στο εστιατόριο Pearl fine dining στο MarBella Elix που παρουσιάζει ένα σύγχρονο ελληνικό μενού από τη φάρμα μέχρι το τραπέζι.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΕΙΒΑΔΙΤΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΣΤΟ APAGGIO, MARBELLA NIDO

Η Μαριάννα ήταν επικεφαλής σεφ στο Moro πριν ξεκινήσει το Morito στο μοντέρνο Hackney του Λονδίνου. Μεγαλωμένη στην Κρήτη, από τον ψαρά πατέρα της και τη Σκωτσέζα μητέρα της, τα ευτυχισμένα παιδικά της χρόνια περιστρέφονταν γύρω από το εστιατόριο με θαλασσινά της οικογένειας. Μετακομίζοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέπτυξε το μοναδικό της στυλ μαγειρικής που αγκαλιάζει παραδοσιακές γεύσεις από την Κρήτη και επιρροές από την Ανατολική Μεσόγειο. Επιδέξιη αφηγήτρια, στο βιβλίο μαγειρικής της Aegean, υφαίνει ένα περιτυλιγμένο πορτρέτο της ζωής στο νησί της πατρίδας της, που είναι απλό αλλά ταυτόχρονα πλούσιο, και παρουσιάζει την κουζίνα της μέσα από έναν προσωπικό φακό.

JOHN ΣΚΟΤΙΔΑΣ25 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ APAGGIO, MARBELLA NIDO & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ PEARL, MARBELLA ELIX

Ένας Ελληνο-Νοτιοαμερικανός, πιο πρόσφατα Executive Chef για εστιατόρια MAZI και SUZI TROS στο Notting Hill και στο Mazi Abu Dhabi. Το John’s δεν είναι η κλασική μαγειρική επιτυχία. Επηρεασμένος από την παιδική του ηλικία στον Παναμά και την Ασιάτισσα μητέρα του, το στυλ του ενσωματώνει στοιχεία και των δύο για να δημιουργήσει σύγχρονη ελληνική κουζίνα με μια εμπνευσμένη ανατροπή. Ο John καλλιέργησε το πάθος του για τη μαγειρική στο φημισμένο ινστιτούτο Le Monde στην Αθήνα και ήταν ο νικητής του διαγωνισμού TE MANA LAMB 2018. Είναι ο ιδρυτής του EggRun London που θα βρεθεί σύντομα στο Soho Farmhouse στο Oxfordshire.

ΑΣΙΜΑΚΗΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΓΚΙΚΑΣ ΞΕΝΑΚΗΣ ΣΤΟ PEARL, MARBELLA ELIX

Με καταγωγή από την Κεφαλονιά αλλά γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, μια πόλη γεμάτη ιστορία και τέχνη, ο Ασημάκης ενδιαφέρθηκε πολύ και ασχολήθηκε με την τέχνη του δρόμου και ενώ το ενδιαφέρον του για φαγητό άρχισε να γίνεται όνειρο καριέρας, η τέχνη τον ενέπνευσε πραγματικά και τον βοήθησε να εξελιχθεί ως νεαρός κομίστας και σεφ στις κουζίνες που δούλευε σε όλο τον κόσμο. Ως Executive chef σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, το Pied a Terre, τιμήθηκε με το πρώτο του αστέρι Michelin το 2018 σε ηλικία 28 ετών και ήταν ο πρώτος Έλληνας που βραβεύτηκε ποτέ με αστέρι Michelin εκτός χώρας του και ο νεότερος. στο Λονδίνο. Το 2019 ο Ασημάκης λάνσαρε ένα νέο concept που ονομάζεται Chef’s table από τον Ασημάκη στο Pied a Terre όπου μαγειρεύει προσωπικά μπροστά σε 8 καλεσμένους ένα μενού έκπληξη που μπορεί να περιλαμβάνει 16-22 πιάτα ανάλογα με τα υλικά και την εποχικότητα.

CHECK AVAILABILITY

Awards