Marbella Collection Hero Image

Water Sports

Στο Elix σας περιμένει μια φανταστική επιλογή από θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες. Επιλέξτε ανάμεσα σε μηχανοκίνητες ή μη επιλογές ή εξερευνήστε την εκπληκτική ακτογραμμή και τα κοντινά νησιά με τις ενοικιάσεις σκαφών και τις κρουαζιέρες μας.

 

  • Υπηρεσίες μηχανοκίνητων θαλάσσιων σπορ

Ζήστε συναρπαστικές περιπέτειες στο νερό με τις υπηρεσίες μηχανοκίνητου θαλάσσιου αθλητισμού που είναι διαπιστευμένες από τη Βρετανική Ομοσπονδία Waterski και Wakeboard.

Θαλάσσιο σκι & Wakeboarding

Γλιστρήστε στα κρυστάλλινα νερά του κόλπου Καραβοστάσι με τις συναρπαστικές συνεδρίες θαλάσσιου σκι και wakeboarding.

Σωλήνας & Φουσκωτά ρυμουλκούμενα παιχνίδια

Ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε τον εσωτερικό σας αναζητητή συγκινήσεων και να προετοιμαστείτε για μια περιπέτεια γεμάτη αδρεναλίνη με την επιλογή μας σε σωλήνες και φουσκωτά.

Ενοικιάσεις σκαφών

Ξεκινήστε ένα ταξίδι κατά μήκος της μαγευτικής ακτογραμμής του Ιονίου και των κοντινών νησιών Σύβοτα με τις ενοικιάσεις σκαφών μας. Απολαύστε μια αυθεντική ελληνική παράκτια εμπειρία χωρίς την ανάγκη για άδεια.

  • Υπηρεσίες μη μηχανοκίνητων θαλάσσιων σπορ

Εξερευνήστε την ομορφιά του κόλπου Καραβοστάσι με τις ενοικιάσεις μη μηχανοκίνητων θαλάσσιων σπορ.

SUP (Stand Up Paddleboarding)

Πάρτε ένα από τα σανίδια μας και διασκεδάστε. Το SUP είναι η τέλεια άσκηση για τον κορμό και ο πιο χαλαρωτικός τρόπος για να εξερευνήσετε την όμορφη ακτογραμμή μας.

Θαλάσσιο καγιάκ

Βρείτε κρυφές παραλίες κατά μήκος της ακτογραμμής με τα διθέσια καγιάκ μας.

Καταδύσεις με αναπνευστήρα

Ανακαλύψτε την υποβρύχια ζωή έξω από την παραλία ή σε μια εκδρομή με σκάφος με τον εξοπλισμό αναπνευστικής κολύμβησης που διαθέτουμε.

Πεδαλός

Διασκεδάστε οικογενειακώς σε ένα ποδήλατο ακριβώς έξω από την ακτή, με τσουλήθρα για τα παιδιά.

Mega SUP

Συγκεντρώστε την οικογένεια και τους φίλους σας για μια αξέχαστη εμπειρία στο Mega SUP μας, που μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με Σχέσεις επισκεπτών ομάδα για να μάθετε περισσότερα.

  • Ιδιωτικές κρουαζιέρες με σκάφος

Ανακαλύψτε τους πιο εκλεκτούς προορισμούς της περιοχής με τις ιδιαίτερα δημοφιλείς ιδιωτικές κρουαζιέρες μας. Εξερευνήστε τους Παξούς και τους Αντίπαξους, όπου θα θαυμάσετε τις μαγευτικές Γαλάζιες Σπηλιές. Γλιστρήστε στα μαγευτικά νησιά κοντά στα Σύβοτα, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στη φημισμένη Γαλάζια Λιμνοθάλασσα. Γνωρίστε τη γοητεία της Πάργας και τη γοητεία του νησιού της Κέρκυρας, όλα σε μια αξέχαστη εκδρομή με σκάφος. Μάθετε περισσότερα εδώ.

  • Προσαρμοσμένο πρόγραμμα θαλάσσιων σπορ για μικρούς εξερευνητές

Σχεδιασμένο από την Explore the Outside, οι πλήρεις δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ μας πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω προσφέρει μια καταπληκτική ευκαιρία στους μικρούς εξερευνητές να μάθουν νέες δεξιότητες, να δεθούν ως ομάδα, να αναπτύξουν αυτοπεποίθηση και κυρίως να διασκεδάσουν. Όλα αυτά υπό την επίβλεψη των ειδικών μιας πλήρως καταρτισμένης ομάδας.

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Exclusive Services ομάδα για να μάθετε περισσότερα.

Η λειτουργία των θαλάσσιων σπορ και των κρουαζιέρων μας εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες.

Press

Ένα παραδεισένιο καταφύγιο δίπλα στον ωκεανό, με ίσως την πιο όμορφη θέα στην Ελλάδα: Αν μπορείτε, πετάξτε στην Κέρκυρα και, στη συνέχεια, πάρτε το πλοίο του ξενοδοχείου για να διασχίσετε τον ωκεανό μέχρι τον τελικό σας σταθμό. Θα νιώσετε εντελώς επαναπροσαρμοσμένοι και έτοιμοι για διακοπές μέχρι να φτάσετε, έχοντας περάσει αμέτρητες μυστικές αμμώδεις ακτές, σπηλιές και κολπίσκους στο δρόμο σας, με το θαλασσινό αλάτι να συσσωρεύεται και να λαμπυρίζει στα μαλλιά σας. Η ρεσεψιόν του Elix μοιάζει τότε με ένα είδος ουράνιου σπα, με ψηλά ταβάνια και παράθυρα που πλαισιώνουν την άπειρη θέα, και ακόμη και με ένα καταπραϋντικό άρωμα σαν σπα που πέφτει στις αισθήσεις σας.

Conde Nast Traveller για το Elix

Ένα καταφύγιο πέντε αστέρων στο Ιόνιο με απήχηση στη λίστα Α: Elix είναι ένα καταφύγιο πέντε αστέρων σε μια τοποθεσία έξι αστέρων. Ενσωματωμένο διακριτικά στις πυκνοφυτεμένες πλαγιές πάνω από την αξιόλογη παραλία Καραβοστάσι, αυτή η οικολογική κυψέλη από πισίνες, πέτρα, ξύλο και μπετόν σε αποχρώσεις ελιάς προσφέρει χαμηλών τόνων πολυτέλεια ανάμεσα σε κήπους με άρωμα φασκόμηλου και το άγριο μεγαλείο της φύσης.

Οι Times για την Elix
1/2
back to top