Marbella Collection Hero Image

Fitness

Υπηρεσίες γυμναστικής και τρόπου ζωής

Το γυμναστήριό μας, που σχεδιάστηκε και λειτουργεί αποκλειστικά από την Wellco, προσφέρει την ιδανική εμπειρία προπόνησης.

Ιδιωτική εκπαίδευση

Για τους επισκέπτες που εκτιμούν την υποστήριξη ενός επαγγελματία προσωπικού γυμναστή, παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες γυμναστικής για όλους τους τύπους προπονητικών ρουτινών, όπως δύναμη, αντοχή, απώλεια βάρους, γιόγκα και αθλήματα. Μπορείτε είτε να φέρετε το δικό σας πρόγραμμα εκγύμνασης PT είτε να μας αφήσετε να σχεδιάσουμε ένα νέο πρόγραμμα για εσάς και να σας καθοδηγήσουμε, να σας παρακινήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε να έρθετε με ασφάλεια πιο κοντά στους στόχους σας ενώ βρίσκεστε σε διακοπές.

Υπηρεσία γυμναστικής MarBella

Αποφασίσατε να αρχίσετε να γυμνάζεστε; Συγχαρητήρια, η άσκηση είναι το μαγικό χάπι! Στο Marbella, θα βρείτε μια ομάδα επαγγελματιών γυμναστών και προσωπικών γυμναστών που θα σας καθοδηγήσουν στα πρώτα βήματα, θα γυμναστούν μαζί σας και θα διασκεδάσουν!

Γυμναστήριο Εισαγωγή

Πρώτη φορά ή όχι στο γυμναστήριο, θα φροντίσουμε να ξέρετε πώς να απολαύσετε τις εγκαταστάσεις μας!

Διαβούλευση τρόπου ζωής

Αν αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή, μπορούμε να αναλύσουμε τον τρέχοντα τρόπο ζωής σας και να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε έναν νέο και καλύτερο εαυτό!

Αξιολογήσεις φυσικής κατάστασης και ανάπτυξη σχεδίου δραστηριοτήτων

Δεν περιορίζεται σε ένα σχέδιο άσκησης, ο ειδικός μας σε θέματα φυσικής κατάστασης θα αξιολογήσει το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης και θα αναπτύξει το σχέδιο δραστηριοτήτων σας για τις διακοπές σας και πέραν αυτών, συνταγογραφώντας προγράμματα άσκησης και τρόπου ζωής.

Προπόνηση φυσικής κατάστασης

Θα είμαστε εκεί για να σας καθοδηγήσουμε, να σας παρακινήσουμε και να διασφαλίσουμε ότι θα πετύχετε τους στόχους σας!

MarBella Group Fitness

Πάντα καλύτερα όταν είστε σε ομάδα! Μην χάσετε κανένα μάθημα! Επιλέξτε το αγαπημένο σας μάθημα ανάμεσα σε έναν μεγάλο αριθμό μαθημάτων που εστιάζουν στο σώμα και το μυαλό, τη δύναμη και την αντοχή. Οι αρχάριοι είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτοι, καθώς τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα για όλα τα επίπεδα!

MarBella Ολιστική επιλογή

Αφύπνιση της γιόγκα

Ελάτε μαζί μας για πρωινή γιόγκα! Κάθε υγιές σώμα χρειάζεται ένα υγιές μυαλό. Τα διάφορα στυλ της γιόγκα συνδυάζουν σωματικές στάσεις, τεχνικές αναπνοής και καλύτερη ευελιξία. Η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη ενός ισορροπημένου, ενεργού τρόπου ζωής.

Εναέρια γιόγκα

Ελάτε στα μαθήματα εναέριας γιόγκα, μια νέα προσέγγιση στην παραδοσιακή πρακτική της γιόγκα. Χρησιμοποιούμε ένα μεταξωτό ύφασμα που ονομάζεται "αιώρα" ή "κούνια". Για να υποστηρίξει το βάρος του σώματός μας, βοηθώντας μας να επιτύχουμε διάφορες στάσεις με περισσότερο βάθος, ευκολία και ενθουσιασμό. (Fitness Studio)

Χάθα γιόγκα

Αυτό το στυλ γιόγκα έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί το σώμα, ενώ παράλληλα ηρεμεί το μυαλό, χρησιμοποιώντας μια διανοητικά διαδοχική σειρά στάσεων που συγχρονίζουν την αναπνοή με την κίνηση σε συνεχή ροή, δημιουργώντας μια εσωτερική θερμότητα μέσα στο σώμα. (Fitness Studio)

Mat Pilates
Το Pilates είναι ένας τρόπος να τεντώσετε και να δυναμώσετε το σώμα σας, κυρίως τους μύες του κορμού, οι οποίοι εκτείνονται από τους γοφούς έως τους ώμους σας. Το Pilates δανείζεται από κλάδους όπως ο χορός, η γιόγκα και η κλασική γυμναστική, με τις κινήσεις να προσαρμόζονται ώστε να λειτουργούν μόνο με το σώμα σας και ένα στρώμα δαπέδου για μαξιλάρι και στήριξη. (Fitness Studio)

Στηρίγματα Pilates

Περισσότερο από ένα μάθημα Pilates! Τα στηρίγματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σας δώσουν επιπλέον προκλήσεις και να προσθέσουν ποικιλία στην πρακτική σας. Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση του πυρήνα εμπλέκοντας ακόμα και τους μικρότερους μύες του σώματος. Επιπλέον, έχει τεράστια επίδραση στη βελτίωση της στάσης του σώματος και στην ευλυγισία.

Stretching
Πρόκειται για ένα ήπιο μάθημα που γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες με αργές διατάσεις και αναπνευστικές ασκήσεις. Ο επαγγελματίας γυμναστής μας θα σας καθοδηγήσει μέσα από την ευελιξία των μυών και τις τεχνικές χαλάρωσης για να επιτρέψετε στο σώμα σας να νιώσει ξανά ελαφρύ! (Fitness Studio)

Διαλογισμός

Αυτό το μάθημα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να βρουν την ειρήνη στον εαυτό τους συμμετέχοντας σε έναν ενεργό, καθοδηγούμενο ομαδικό διαλογισμό για να χαλαρώσουν και να απομονωθούν από τον έξω κόσμο. (Fitness Studio)

MarBella Fitness Επιλογή

HIIT

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κάψετε λίπος, να χτίσετε δύναμη και να βελτιώσετε την αερόβια και αναερόβια απόδοση. Χρησιμοποιούμε διαφορετικό εξοπλισμό και τεχνικές κάθε μέρα για να το κάνουμε διασκεδαστικό και αποτελεσματικό! Αναζητήστε την καθημερινή προπόνηση HIIT στο γυμναστήριο και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό!

Λειτουργική εκπαίδευση

Προκαλέστε όλο το σώμα σας καθώς προχωράτε μέσα από το κύκλωμα των σταθμών άσκησης. Ένας συνδυασμός ασκήσεων με το βάρος του σώματος, καρδιομεταφορών και ασκήσεων με ελεύθερα βάρη παρέχει συναρπαστική ποικιλία, καθώς καίτε θερμίδες και ενισχύετε όλες τις μυϊκές ομάδες σας. (Στούντιο γυμναστικής)

Δύναμη σώματος

Αν είστε έτοιμοι για μια προπόνηση για όλο το σώμα, τότε μην χάσετε το Body Power. Κατάλληλο για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, μη διστάσετε να έρθετε μαζί μας! (Στούντιο γυμναστικής)

CROSS TRX

Μια εξαιρετική προπόνηση, Χωρίς βάρη, ΜΟΝΟ το βάρος του σώματός σας! Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να αξιοποιούν την προπονητική προσέγγιση του TRX που βασίζεται στην κίνηση στο TRX Suspension Trainer. Πέρα από το Suspension Training, αυτές οι άλλες μέθοδοι μπορεί να περιλαμβάνουν: Kettlebells, Medicine Balls και power bags. (Fitness Studio)

Εσωτερική ποδηλασία

Η μουσική έχει ανάψει και είναι ώρα για αγώνα! Εστιάζοντας στην αντοχή, στις αναρριχήσεις δύναμης, στα διαστήματα, στην υψηλή ένταση και στην αποκατάσταση, η ποδηλασία εσωτερικού χώρου περιλαμβάνει τη χρήση ενός ειδικού στατικού ποδηλάτου γυμναστικής με βαρυφορτωμένο σφόνδυλο σε μια αίθουσα διδασκαλίας. (Fitness Studio)

HIPS ΚΑΙ ABS

Αποκτήστε πιο σφιχτό πισινό, κοιλιά και πιο αδύνατα πόδια παρακολουθώντας το μάθημα HIPS AND ABS. Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος ή να τονωθούν και είναι ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα ικανότητας.(Fitness Studio)

WOD

Ένα μοναδικό μάθημα ανοιχτού στούντιο. Οι προπονητές μας σχεδιάζουν καθημερινά για εσάς το WOD (workout of the day) με στοιχεία από την προπόνηση υψηλής έντασης, τη λειτουργική και τη cross fit. Έτσι, αν σας αρέσει να προπονείστε μόνοι σας, στο δικό σας ρυθμό και χρειάζεστε ένα διαφορετικό πρόγραμμα κάθε μέρα, σας περιμένουμε με χαρά!

MarBella Family Fitness Επιλογή

Νεανικό Boot Camp

Ένα μικρό μάθημα κίνησης με το βάρος του σώματος για τη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας, της δύναμης και της ευλυγισίας θα κάνει μεγάλη διαφορά στα επίπεδα φυσικής κατάστασης των νέων σας! Το Boot Camp για νέους είναι ένα μείγμα λειτουργικών ασκήσεων σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. (Fitness Studio)

Οικογενειακή αφύπνιση γιόγκα

Αυτός είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να ενισχυθεί ο οικογενειακός δεσμός. Θα κάνουμε κάποιες στάσεις γιόγκα και θα μάθουμε να βρίσκουμε ένα γαλήνιο μέρος μέσα μας μαζί, ενώ παράλληλα θα διασκεδάζουμε. (Λόμπι ξενοδοχείου)

Νεολαία Pilates Fusion

Ιδανικός τρόπος για να γυμνάσουν οι νέοι τους καρδιακούς και κεντρικούς μύες για να βελτιώσουν τη συνολική τους δύναμη και ευελιξία. (Fitness Studio)

MarBella Running Club

Αν επιλέγετε τόσο το τρέξιμο όσο και τις καταπληκτικές διακοπές, η MarBella είναι το ιδανικό μέρος! Φέτος οι επισκέπτες μας που απολαμβάνουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ενισχυμένο από το τρέξιμο μπορούν να βρουν ένα οργανωμένο running club για να συνδυάσουν και τις πολυτελείς διακοπές και ταυτόχρονα την προπόνηση για το αγαπημένο τους άθλημα.

Τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους

Στη MarBella αγαπάμε το τρέξιμο και καταλαβαίνουμε ότι και εσείς αγαπάτε το τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους. Για το λόγο αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε σχεδιάσει δύο μοναδικές διαδρομές τρεξίματος σε γραφικά μέρη γύρω από το ξενοδοχείο! Κάθε εβδομάδα, οι εκπαιδευτές μας θα σας πηγαίνουν για τρέξιμο σε μία από τις πιο εκπληκτικές διαδρομές του νησιού. Το ξενοδοχείο θα φροντίσει για τη μεταφορά των δρομέων και για τις δύο κατευθύνσεις με μίνι λεωφορείο και ο χρόνος διαδρομής μέχρι το σημείο εκκίνησης είναι περίπου 20 λεπτά.

Στίβος τρεξίματος στα Πεδία Στρογγυλής

Όχι πολύ μακριά από το ξενοδοχείο, η πίστα Stroggyli Running Track είναι μια εύκολη πίστα τρεξίματος κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους δρομείς. Η πίστα ξεκινά και καταλήγει στο χωριό Στρογγυλή, τρέχοντας μέσα από τα ήσυχα και όμορφα χωράφια της Στρογγυλής. Θα λατρέψετε απόλυτα αυτό το μέρος!

Εξειδικευμένη προπόνηση για δρομείς

Ο προπονητής τρεξίματος θα καθοδηγήσει μια ειδική προπόνηση για δρομείς στο γυμναστήριο. Θα επιδείξει εξειδικευμένες ασκήσεις για την ενδυνάμωση μυϊκών ομάδων για το τρέξιμο αποστάσεων και διαφορετικές ρουτίνες ασκήσεων για τη βελτίωση της ελαστικότητας και τη βελτίωση της κίνησης των ποδιών. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουλέψουν τη ρουτίνα του τρεξίματος σε διάδρομο και να μυηθούν στη διαλειμματική προπόνηση.

Press

Το MarBella, αδελφό ξενοδοχείο του Nido (και εξίσου κομψό), βρίσκεται στις ακτές του Αγίου Ιωάννη Περιστερώνα, στα νοτιοανατολικά του νησιού και σε απόσταση μισής ώρας οδικώς από την πόλη της Κέρκυρας. Με πανέμορφους κήπους και θέα το Ιόνιο, το ξενοδοχείο διαθέτει δική του παραλία, waterpark καθώς και 10 εστιατόρια και μπαρ για να ανακαλύψετε.

Red (online) στο MarBella
1/1
back to top