Ο Γκίκας είναι επικεφαλής σεφ στο εστιατόριο Aleria, όπου η φημισμένη νεοελληνική κουζίνα του έχει καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες στην ελληνική πρωτεύουσα. Με καταγωγή από τη Θήβα, η κουζίνα του είναι επηρεασμένη από την παιδική του ηλικία στην ύπαιθρο και τη σπιτική μαγειρική της μητέρας του. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Μαγειρικής Le Monde εργάστηκε σε κορυφαία πρωτοποριακά εστιατόρια στην Ελλάδα και εκτός. Ως επικεφαλής σεφ στο Aleria οι δημιουργίες του αποτυπώνουν τέλεια τις ελληνικές γαστρονομικές παραδόσεις και την ποικιλομορφία της ελληνικής υπαίθρου.
Greek Chefs Abroad vol 2
Η Marianna ήταν επικεφαλής σεφ στο Moro πριν ξεκινήσει το Morito στο άκρως μοντέρνο Hackney του Λονδίνου. Μεγαλωμένη στην Κρήτη, από τον ψαρά πατέρα της και τη Σκωτσέζα μητέρα της, η ευτυχισμένη παιδική της ηλικία περιστρεφόταν γύρω από το εστιατόριο θαλασσινών της οικογένειας. Μετακομίζοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέπτυξε το ιδιαίτερο της στυλ μαγειρικής που αγκαλιάζει παραδοσιακές γεύσεις από την Κρήτη και επιρροές από την Ανατολική Μεσόγειο. Έμπειρη αφηγήτρια ιστοριών, στο βιβλίο μαγειρικής της Aegean, υφαίνει ένα περιεκτικό πορτρέτο της ζωής στο νησί της, το οποίο είναι απλό αλλά ταυτόχρονα πλούσιο, και παρουσιάζει την κουζίνα του μέσα από έναν προσωπικό φακό.
Ελληνο-Νοτιοαμερικανός, ο οποίος πρόσφατα ήταν executive chef των εστιατορίων MAZI και SUZI TROS στο Notting Hill και Mazi Abu Dhabi. Ο John δεν αποτελεί μια κλασική γαστρονομική ιστορία επιτυχίας. Επηρεασμένος από την παιδική του ηλικία που πέρασε στον Παναμά και την Ασιάτισσα μητέρα του, το στυλ του ενσωματώνει στοιχεία και από τα δύο και έτσι δημιουργεί σύγχρονη ελληνική κουζίνα με μια ενδιαφέρουσα πινελιά. Ο John καλλιέργησε το πάθος του για τη μαγειρική στο φημισμένο ινστιτούτο Le Monde στην Αθήνα και ήταν ο νικητής του διαγωνισμού TE MANA LAMB 2018. Είναι ο ιδρυτής του EggRun London που σύντομα θα βρίσκεται στο Soho Farmhouse στο Oxfordshire.
Με καταγωγή από την Κεφαλονιά, αλλά γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, μια πόλη γεμάτη ιστορία και τέχνη, ο Ασημάκης ενδιαφερόταν για την τέχνη του δρόμου όπου και ασχολήθηκε. Ενώ το ενδιαφέρον του για το φαγητό άρχισε να γίνεται όνειρο καριέρας, η τέχνη τον ενέπνευσε πραγματικά και τον βοήθησε να εξελιχθεί ως νεαρός commis και σεφ στις κουζίνες που εργάστηκε σε όλο τον κόσμο. Ως executive chef σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, το Pied a Terre, βραβεύτηκε με το πρώτο του αστέρι Michelin το 2018 σε ηλικία 28 ετών και ήταν ο πρώτος Έλληνας που βραβεύτηκε ποτέ με αστέρι Michelin εκτός της χώρας του και ο νεότερος στο Λονδίνο. Το 2019 ο Ασημάκης εγκαινίασε ένα νέο concept με τίτλο Chef's table by Asimakis στο Pied a Terre, όπου μαγειρεύει προσωπικά μπροστά σε 8 καλεσμένους ένα μενού έκπληξη που μπορεί να περιλαμβάνει 16-22 πιάτα ανάλογα με τα υλικά και την εποχικότητα.
Ο Γιάννης είναι Executive Chef στο εστιατόριο La Guérite, ένα από τα κορυφαία εστιατόρια στις Κάννες. Αφού τελειοποίησε την τέχνη του στη γενέτειρά του, την Αθήνα, όταν υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, εδραίωσε τη φήμη του σε εστιατόρια με αστέρια Michelin σε όλη την Ευρώπη και η μαγειρική του αντανακλά την εμπειρία του στην ελληνική, γαλλική, ισπανική και ιταλική κουζίνα. Μεταμόρφωσε το La Guérite σε γαστρονομικό προορισμό πριν κάνει τα μαγικά του σε αδελφά εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, όπως το La Guerite St Barth, το Shellona St Barth, το Victoria Paris, το Anna Paris και το La Petite Maison Cannes.